Beste allen

Beste allen

Beste allen,

De eerste helft van de competitie zit er weer op! Gelukkig is alles weer goed gekomen bij de mix . De organisatie was in de war met Rebelle 1 en 2. Vanuit Eerbeek een ieder goede dagen gewenst en tot volgend jaar!

Groet Hans & Andre
Spiker

Incidentele verhoging van de contributie 2018

Spiker-leden,
Tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering is besloten tot een incidentele verhoging van de contributie, ingaande per 1 januari 2018. De verhoging is vastgesteld op € 1,25 per kwartaal.
Daarmee worden de volgende bedragen in rekening gebracht per kwartaal (in de tweede kolom de bedragen zoals tot nu toe in rekening gebracht voor dit seizoen):
Groep (inclusief € 8,00 verenigingscontr.) 2e helft 2017-2018 1e helft 2017-2018
Mini’s € 26,45 € 25,20
Jeugd € 37,45 € 36,20
Senioren € 48,35 € 47,10
Recreanten € 43,55 € 42,30
De verhoging van de contributie is vastgesteld door de ALV om het tekort op de begroting deels te dekken.
In de begeleidende stukken van de ALV is het volgende aangegeven:
Door de afnemende sponsorinkomsten van de afgelopen seizoenen en de geleidelijke afname van het aantal leden met nagenoeg gelijkblijvende kosten en een lichte verhoging van de contributie inkomsten, is de begroting niet sluitend te krijgen.
Hierbij wil ik ook nogmaals aangeven welke incasso momenten ik probeer aan te houden om de contributie, teamgelden en club van 50 te innen.
De momenten zijn de volgende (waarbij de datum enkele dagen kan afwijken door technische controles bij de bank):
Spiker n3.1 kampioen!

Zaterdag 16 december is team 3.1 van Spiker onder leiding van Patricia en Janneke KAMPIOEN geworden. De meiden hadden weinig tegenstand in deze helft. Ze speelde dit seizoen mooi onderhands en gingen steeds slimmer de bal weg spelen. De meiden spelen echt samen en er werd super goed aangemoedigd langs de kant!

Vangbal

We hoopten de eerste helft van het tot nu toe nog niet heel succesvolle seizoen met een goede wedstrijd af te kunnen sluiten. Op zich was het een goede wedstrijd waarin we weer veel strijdkracht hebben getoond, maar een waarin we in de 5e set net niet genoeg punten scoorden om te winnen. Met 3-2 ging Voorwaarts er met de winst vandoor.

Helaas was Michelle niet fit genoeg om mee te kunnen doen en zijn Mieke en Melissa nog geblesseerd. Zonder wissels begonnen we dus aan de wedstrijd. Het was een wedstrijd met ups en downs, waarin we de eerste set verloren met 25-20 en de derde set met 25-14. De eerste set speelden we vooral wat afwachtend, in de derde set stond Voorwaarts goed te serveren en maakten wij het niet af. In de tweede en vierde set lieten wij een sterker spelletje zien. We serveerden dan misschien een keer onder het net door, vingen een bal af voordat de scheidsrechter überhaupt had gefloten en prutsten gezellig mee (of was dat nou andersom?), maar de tweede en vierde set waren met 25-19 en 25-21 voor ons. De vijfde set wilde Voorwaarts graag aan de winnende kant beginnen. Wij begonnen met een voorsprong en waren ook al eerste bij de 8 punten. Helaas stond het op 9-9 wel weer gelijk en was het nog een spannend einde. Helaas was het Voorwaarts die, aan de verliezende kant, als eerste bij de 15 was en won met 15-12.

• Na de wedstrijd speelden we, nadat we eerst bij Appie nog lekker wat frietjes en snacks naar binnen hadden gewerkt en met helaas een aantal afwezigen, het sinterkerstdobbelspel. Een spel waarbij:
    Russisch Roulette chips helemaal niet zo heeeeeeeeet zijn
    Of nouja eigenlijk wel
    We vroeg begonnen, dus heel laat zou het vast niet worden
    Wat klopt want we lagen vanochtend vroeg in bed…
    Melissa in de vorm van een groene badeend er toch een beetje bij was
    Esther en Sharon vochten om een foute kersttrui
    Be like Mieke en jat gewoon wat je zelf niet wil maar een ander wel
    Saskia de master-lelijke-cadeaus-kopen is
    Het jammer was dat het beeldje niet met Maria is verenigd
    Yneke wel heel blij is dat haar mooi van lelijkheid ledlampje sneeuwman nu een sneeuwvrouwtje heeft – die wel wat harder loopt te shinen
    De dobbelsteen vond dat Mieke beter niet mee kon doen
    Chantal waarschijnlijk met kerst in haar kerstjurkje een lama gaat haken
    Het helemaal niet opviel dat Anneke graag een portemonneetje wilde die ze in het vervolg als ze gaat shoppen dan wel mee kan nemen
    Esther super veel mazzel had dat het spiegeltje wat ze als enige cadeautje nog over had na ronde 1 echt heeeel graag wilde hebben
    Niet iedereen even vloeiend Frans spreekt, dus van een bepaald boek moest de titel even worden uitgelegd

Pas over een klein maandje spelen we de eerste wedstrijd van de 2e helft van het seizoen. We spelen namelijk op13 januari in Wijchen tegen Trivos dames 1. De thuiswedstrijd was er een die behoorlijk gelijk op ging, maar die we wel met 4-0 verloren. Trivos staat op dit moment op de 3e plek en we gaan er natuurlijk alles aan doen om een betere uitslag neer te zetten dan in de thuiswedstrijd.

Namens heel dames 1 wensen we jullie allemaal een fijne kerst en een gezellig oud & nieuw en zien jullie graag in 2018 weer op de tribune 🙂