Spiker Minis starten met oliebollentoernooi

De mini’s van volleybalvereniging Spiker zijn de eerste training van het jaar begonnen met een oliebollentoernooi. ‘Voor het toernooi werden er teams gemaakt van spelers van verschillende niveaus en hebben zij allemaal leuke en bijzondere wedstrijdjes gedaan. De kinderen hebben een wedstrijd gespeeld waarbij het net afgedekt was (blind volleybal), zodat ze elkaar niet konden zien. Hiernaast is er ook tennis- en zitvolleybal gespeeld, dat dit jaar ook zeker niet mocht ontbreken. Tot slot hebben de kinderen en de trainers overheerlijke warme oliebollen gegeten, die gesponsord waren door Jumbo Heine uit Eerbeek.

Similar Articles

Top
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO