De tribune is inmiddels door de nieuwe maatregelen helaas helemaal gesloten, maar het
sportcafé is nog wel open dus nog met nog een klein beetje live publiek speelden we een
leuke wedstrijd tegen HSC dames 1. Ook besloten we last minute dat we een livestream
op facebook zouden doen, alleen had nog nooit iemand dit gedaan, dus na een scheve
uitzending in spiegelbeeld zijn we er inmiddels achter hoe het bij de volgende
thuiswedstrijd beter kan.

De tegenstander HSC is afgelopen seizoen gepromoveerd uit de 1 e klasse. We herkenden
er nog wel een paar van eerdere jaren dat we tegen HSC speelden, maar toch is het dan
altijd nog maar weer even kijken hoe ze ook al weer spelen. We speelden een hele goede
wedstrijd en wonnen met 4-0 en scoorden hier naast 5 punten ook een (appel)taart mee.

De 1e set begon redelijk gelijk op, we moesten er nog eventjes inkomen en misschien nog
even wennen aan onze nieuwe status als online bekendheden. Toen we daar eenmaal
aan waren gewend wisten we uit te lopen op HSC. We maakten zelf nauwelijks fouten en
we stonden aan het net heerlijk aan te vallen. Met 25-14 pakten we de eerste set.

De 2e en 3e set leken op elkaar, we speelden goed, maar in beide sets hadden we een
klein inkakkertje. We hadden in beide sets al wel een mooie voorsprong opgebouwd
waardoor het niet heel erg was. We wonnen de 2 e set met 25-19 en de 3 e set met 25-21.
In de 4 e set ging alles zoals het zou moeten. We haalden alle ballen van de grond,
serveerden bijna foutloos en ook aanvallend lieten we weer mooie dingen zien. We
beloonden onszelf mooi met het bonuspunt door het winnen van de 4 e set met 25-12 en
hierdoor de wedstrijd met 4-0.

Onze volgende wedstrijd spelen we aanstaande zaterdag om 15.00 uur tegen VVH dames
2 in Harderwijk. We spelen al een paar jaar tegen dit team en het gaat meestal erg gelijk