Hallo allemaal!

Zojuist is de laatste belijning aangebracht op het veld van Last Gear. We hebben daar twee velden die we nu kunnen gebruiken. Heel fijn dat we van hun veld gebruik mogen maken. Marietje heeft een schema in elkaar gezet wie wanneer kan trainen buiten. (zie bijgaand schema) Mocht een team niet kunnen komen geef dit dan door. (Wedstrijdsecretariaat of Theo). Het hek moet immers aan het eind worden afgesloten. Het slot kan dan worden aangedrukt en zit de boel op slot! Ingang is aan de voorzijde van Last Gear.

Klik hier voor PDF-bestand geeft aan wat wel en niet kan.

·         Binnensporten is nog steeds niet toegestaan.

·         Kinderen en jongvolwassenen tot 27 jaar kunnen in teamverband met elkaar sporten, binnen 1,5 meter. Dit geldt voor de jongvolwassenen alleen op een officiële buitensportaccommodatie of op een door de gemeente goedgekeurde buitenlocatie.

·         Voor volwassenen van 27 jaar en ouder geldt vanaf vandaag dat zij met z’n vieren buiten mogen sporten op 1,5 meter afstand, op een officiële buitensportaccommodatie of op een door de gemeente goedgekeurde buitenlocatie. Daar buiten is het alleen mogelijk om in tweetallen buiten te sporten en geldt de regel zoals deze daarvoor ook van kracht was.

NB de Gemeente heeft het buitenveld van Last Gear nu vandaag goedgekeurd als buitenlocatie.

Boven de 27 kan nog niet zoveel. Je kan nog maar met 4 personen op 1 veld. Wij zijn nog even in overleg met de Nevobo over interpretatie van de regels maar daar komen we nog nader  op terug.

Theo en ik kunnen niet net als afgelopen jaar de hele tijd op de velden zijn. Verantwoordelijkheid voor handhaven corona regels moeten wij bij de trainers beleggen het is niet anders. 

Heb je vragen over het wedstrijdschema overleg even met Marietje. Is er een inhoudelijke vraag dan zal ik die proberen op te lossen.

Vriendelijke groet,

Hans Kerseboom

Voorzitter Spiker.