Zaterdag 15 december om stipt 15.00 uur begonnen we aan onze wedstrijd tegen Dynamo Dames 5. In de voorbereiding hadden we al eens tegen deze tegenstander gespeeld. Destijds hadden we weinig kans. Nu stond dezelfde wedstrijd dus voor het echie op het programma.

We begonnen, zoals we wel vaker doen, erg slecht aan de wedstrijd. In een mum van tijd stonden we 11-0 achter! Punt voor punt moesten we weer terugknokken. Met 12-7 lukte dat ook aardig. We kwamen zelfs tot op 2 puntjes. Helaas was het niet genoeg om de set binnen te slepen. Met 25-18 trokken wij toch aan het kortste eind. Maar de vechtlust en het doorzettingsvermogen gaven vertrouwen voor het vervolg.

De 2de set begonnen we scherper. We lieten de tegenstander geen grote voorsprong pakken en haakten netjes aan. We konden net dat stapje extra niet maken waardoor we toch achter de feiten aan liepen. Ondanks dat het verschil klein bleef was er een gaatje voor Dynamo. Met 25-20 in ons nadeel stond het 0-2. We liepen er voornamelijk tegenaan dat we de punten niet scoorden. We bleven vaak lang in de rally maar hadden moeite met het maken van de punten. Dat blijft natuurlijk het belangrijkste.

De 3de set wilden we alles geven. Toch liepen we al weer snel achter de feiten aan. met 19-14 en vervolgens 20-15 achterstand leek het er niet op dat we deze set nog een rol van betekenis zouden kunnen spelen. Toch bleven we weer knokken. Echt respect voor de wijze waarop we maar door bleven gaan. Met 24-22 in ons voordeel hadden we zelfs het eerste setpoint te pakken. deze werd nog ongedaan gemaakt maar met 25-23 was deze set toch echt voor ons!

Op naar de 4de. De lachende gezichten waren terug. Het geloof dat er iets moois te halen was ook! We begonnen de set goed! Met een 14-12 voorsprong deden we goed mee in deze set. Toen zette Dynamo er een tandje bij. Dit konden we helaas niet bij benen. We hebben geknokt voor elke bal. Mooie dingen gezien, maar ook dingen die nog steeds beter kunnen. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst. Deze set ging met 25-18 verloren waardoor we met 3-1 in de Bhoele achterbleven. Toch een set weten te pakken tegen een goede tegenstander.

Ook nog een dik compliment voor de bank bij onze dames. Volleybal is en blijft een teamsport, niet alleen met de dames in het veld maar ook op de bank. Fantastisch om te zien dat ook de meiden langs de kant, met name Inge, hun steentje hebben bijgedragen! Petje af!

Aanstaande zaterdag moeten we aantreden tegen de nummer 9 van de ranglijst. Een wedstrijd waar we hopelijk wederom punten gaan pakken om zodoende iets vaster op plek 10 te komen staan. Om 12.00 uur zullen we in de Alternohal van start gaan. We hopen dat jullie ons komen steunen in deze belangrijke pot!