Meisjes C1 op stoom in de 1e klasse. Na 7 wedstrijden staan we op de 1e plaats. Hier een kort verslag van de laatste 2 wedstrijden.

Ormi 26 oktober.

De eerste wedstrijd van dit seizoen was de uitwedstrijd, op maandagavond notabene, in  Epe tegen Ormi. Wij hadden pas 1 week getraind en Ormi was de bovenliggende partij. Wij verloren met 3-1.

Nu zijn we halverwege de competitie en zijn we goed op stoom. Na de eerste wedstrijd tegen Ormi hebben we geen enkele partij meer verloren. Nu dus de return. De 1e set ging als een speer. Zeker met veel goede opslagen van onze kant. De tegenstander had hier totaal geen vat op. De een na de ander ketste van links naar rechts en wij scoorden punt na punt. De set werd gemakkelijk gewonnen met 25-13.

De 2e set liet een totaal ander beeld zien. Opslagen, pass en aanval, veel liep mis. Het was zo’n set van net niet. We stonden op grote achterstand, kwamen goed terug, maar Ormi was net iets eerder bij de eindstreep, 22-25.

Daarna de 3e set. Vanaf het begin stonden we goed te volleyballen. Dit leidde tot een mooie winst van 25-16. Dan de belangrijke 4e set. Nu een kwestie van doorgaan en goed blijven volleyballen. Op alle fronten waren we de bovenliggende partij. De koploper kwam al snel op grote achterstand, 18-8. Zonder te verslappen trokken we de set naar ons toe en wonnen we met 25-14. Een hele knappe overwinning, 3-1 en de nieuwe koploper.

Dynamo 2 november.

Dynamo uit, altijd een pittige tegenstander. Deze tegenstander C2, een jong team, zeer gedreven aangemoedigd en vooral goed en snel bewegend. We hadden, helaas door een blessure van Lieke, 7 spelers beschikbaar. Lieke heel veel sterkte.

De 1e set waren we de bovenliggende partij, maar Dynamo bleef zeer goed partij bieden. We moesten dan de tegenstander goed onder druk zetten, met onze service en met aanvallend spel. Winst 25-17. De 2e set is steeds een moeilijke set voor ons. Dus ook nu weer. Ver op achterstand, dan sterk terugkomen. Helaas weer net te laat en we verliezen met 22-25.

De 3e en 4e set spelen we weer een goede pot volleybal. De 3e set winnen we met 25-17. Dan de 4e set met een vervelend moment. Danique springt en daalt op de voet van Manon. Geblesseerd verlaat Danique het veld met, zo later bleek, een ingescheurde enkelband. Met de extra motivatie om goed door te gaan winnen we ook deze set met 25-12. Een goede overwinning maar wel balen van het blessureleed. We wensen Danique een spoedig herstel toe.