Afgelopen zaterdag stond voor dames 2 de kraker tegen Auto van Oort Rebelle dames 2 op het programma. Thuis hadden wij met 3-1 verloren van dit team.

Auto van Oort stond tot op dat moment op plaats 2 met 3 punten voorsprong op ons.

Voor de wedstrijd spraken wij af dat wij direct volle bak zouden gaan spelen met veel servicedruk.

Het was heerlijk om te zien dat er veel publiek vanuit Eerbeek was afgereisd om ons te ondersteunen bij deze belangrijke wedstrijd.

De eerste set begon wat nerveus waardoor Auto van Oort in het begin een paar punten kon pakken. Al snel herstelden wij ons en mede door goed serveren kon Auto van Oort niet hun spel spelen. Ook stond onze verdediging goed waardoor van Oort niet kon scoren. Deze eerste set werd dan ook een 17-25 overwinning voor ons.

In de tweede set gingen wij door met het goede spel van de eerste set met veel servicedruk, gevarieerd aanvalsspel en goed verdedigen. Deze set werd dan ook afgesloten met een overtuigende 10-25 voor ons.

De derde set kwam Auto van Oort wat beter in hun spel mede door een aantal wissels aan hun zijde. Wij bleven echter ons degelijke spel spelen waardoor het lange tijd gelijk op bleef gaan. Aan het eind van de set kon Auto van Oort iets afstand nemen maar mede door een goede service serie kwam wij weer op gelijke hoogte en konden zelfs een 25-24 voorsprong nemen. Door een goede service de ze bij Auto van Oort niet onder controle konden krijgen scoorden wij het winnende punt en wonnen dus met 24-26.

De laatste set werd er door ons hard gewerkt maar was helaas de pijp leeg en deze set verloren wij dan ook terecht met 25-15.

Deze overwinning hebben wij als team behaald met veel enthousiasme en heel veel plezier zowel in als buiten het veld en met de steun van onze supporters op de tribunes.
Door deze overwinning zijn wij Auto van Oort voorbij gegaan op de ranglijst en staan nu dus tweede.

Zaterdag 1 februari spelen wij om 14.30 uur de uitwedstrijd tegen Voorwaarts dames 3 in Twello.

Wij hopen dat wij dan weer net als tegen Auto van Oort kunnen rekenen op de steun van ons publiek.