Wedstrijdverslag N3: De meiden hebben vol enthousiasme 2 wedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijd was Spiker N3 – Alterno N3-2. Door onervarenheid van de coaches en een scheidsrechter die de spelregels niet kende van dit nivo, ging deze wedstrijd nogal rommelig van start. Met hulp van Soraja (en de begeleider van Alterno) werd het spel in goede banen geleid en werd het 2-3 en 4-3.
Direct daarna mochten de meiden tegen het jongensteam Alterno N3-3 spelen. Soraja gaf de meiden nog wat goede tips mee -want jongens spelen anders- en dat bleek! De meiden kwamen goed in het spel en na een spannende en leuke wedstrijd werd het 3-3 en 3-4. Supergoed gedaan meiden!
Wedstrijdverslag N5: We gaan ons dit seizoen niet zozeer richten op de punten, maar op het in 3-en spelen! Daarom had ik de meiden beloofd dat ze iets lekkers kregen als ze dit 10x succesvol hadden gedaan in de twee wedstrijden. Vol goede moed gingen we dus om 9 uur van start tegen Alterno. Dit waren allemaal kleine/jonge meisjes die duidelijk minder goed konden volleyballen. Wel leuk voor de punten, maar er kwamen weinig ballen van de tegenpartij over het net. Na twee overtuigend gewonnen sets hadden we dan nog maar 2x goed in 3-en gespeeld. Niet getreurd, het volgende team stond al op ons te wachten. Dit waren jongens van Blok, die een end groter waren dan de vorige tegenstanders.
Maakt niet uit, nu hadden we tenminste kans om in 3-en te spelen! De eerste set werden we flink ingemaakt, maar hadden we wel 3x in 3-en gespeeld! We waren op de helft! De tweede set waren we zo gefocust op het in 3-en spelen, dat we helemaal niet doorhadden dat we vòòr stonden! Af en toe kwamen de heren iets gelijk, maar aan het eind hadden we toch een puntje meer! 1 – 1 gespeeld! Maar het lekkers bleef in de tas zitten, want we waren maar tot zeven keer in 3-en spelen gekomen. Toch ben ik ontzettend trots op mijn meiden. We hebben leuk gespeeld en goed geyelld: Go Yellow!!!!!!