Protocol Horeca per 29-9-2020

De horeca moet voor binnen én buiten, ongeacht de omvang van de horecagelegenheid, werken op basis van reservering (vooraf of aan de deur), een gezondheidscheck zonder registratie van antwoorden, het toekennen van een vaste zitplaats (placering) aan een tafel of aan de bar en vragen om contactgegevens van bezoekers.

Vraag of de gast bij een positief antwoord op een van de vragen van de gezondheidscheck naar huis wil gaan.

Horecaondernemers zijn verplicht de gast te vragen om de naam en contactgegevens van gasten te registreren voor een eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD.

Gasten laten die naam en contactgegevens op vrijwillige basis registreren.

De geregistreerde naam en contactgegevens mogen uitsluitend worden gebruikt voor bron- en contactonderzoek door de GGD en op verzoek van de GGD.

Als gasten geen naam of contactgegevens willen achterlaten, dan mogen zij niet worden geweigerd.

Als de gegevens met toestemming van de gast worden geregistreerd, zullen die na 14 dagen moeten worden vernietigd.

aanvullende regels per 29 september 2020, 18 uur
In andere gebouwen dan de eigen woning geldt dat er met maximaal 4 personen een gezelschap mag worden gevormd. Kinderen tot en met 12 tellen hierbij niet mee. Dat betekent dat voor 1 huishouden of maximaal 4 personen, exclusief kinderen, een reservering bij een bioscoop of restaurant kan worden gemaakt.
Het aantal personen per ruimte wordt beperkt tot 30 (buiten 40).
Eet- en drinkgelegenheden hebben tot 21 uur inloop, om 22 uur is de zaak gesloten

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Spiker!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Spiker?

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven!

Share This