Succesvolle Speculaasactie Spiker

Succesvolle Speculaasactie Spiker

Ook dit jaar was de pepernoten- en speculaasactie van Volleybalverenging Spiker uit Eerbeek een doorslaand succes. De mini- en jeugdteams hebben heel erg hun best gedaan en veel pepernoten- en speculaas verkocht aan familie en vrienden. Ook de senioren- en recreantenteams hebben goed ingekocht voor Sinterklaas. Dit resulteerde in een mooi bedrag om in het komende jaar weer leuke mini- en jeugdactiviteiten te organiseren.
De best verkopende mini- en jeugdleden kregen een chocolade letter als bedankje. Bij de jeugd waren dit Roos, Lara en Laura en bij de mini’s Dana, Lisan en Anouk. Ook kregen alle mini- en jeugdleden wat lekkers tijdens de training om het behaalde resultaat te vieren!
We willen alle Spiker leden van harte bedanken voor hun bijdrage!!

De Speculaascommissie

Spiker MB2 in nieuwe inlooptruien!

Spiker MB2 in nieuwe inlooptruien!

Het meisjes B2 team van volleybalvereniging Spiker in Eerbeek heeft op zaterdag 3 december nieuwe inlooptruien aangeboden gekregen door sponsor Autoschadebedrijf Matthijsse-Esser uit Velp. Het team en de coach zijn erg blij met de nieuwe truien voor het inspelen en bedanken de sponsor dan ook van harte! Mede dankzij de nieuwe truien konden de meiden warm aan de wedstrijd beginnen, de wedstrijd tegen Voorwaarts MB2 werd dan ook met 4-0 gewonnen!

Nieuwe sponsors Meisjes B teams

Nieuwe sponsors Meisjes B teams

Zaterdag 4 november zijn de meisjes B teams van volleybalvereniging Spiker weer in het zonnetje gezet.
Meisjes B1, ontving van Rolf Bruins, Papiergroothandel Palm B.V. uit Eerbeek , een heel nieuw tenue en trainingspakken.
Meisjes B2 ontving nieuwe sporttassen van ter Horst Vastgoed, makelaardij en taxatie uit Loenen.
Wij willen de sponsors bedanken en de speelster veel succes verder wensen dit seizoen!
Beide teams kunnen er weer tegenaan!

 

GESLAAGD JEUGDKAMP VOLLEYBALVERENIGING SPIKER

GESLAAGD JEUGDKAMP VOLLEYBALVERENIGING SPIKER

Volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek vertrok op vrijdag 25 augustus jl. op de fiets richting Rhienderoord Zwem en Sportplezier in Brummen. Dit was voor hen dit weekend hun thuisbasis voor het jaarlijkse jeugdkamp. De weergoden waren hen goed gezind en een uitstekende basis voor een paar fijne sportieve dagen. Er stonden namelijk een aantal verschillende activiteiten op het programma. Zo was er voor hen op de vrijdagavond een dropping in de omgeving van Brummen georganiseerd. De zaterdag stond vooral in het teken van sportieve activiteiten, met onder andere  beachvolleybal, blindvolleybal, skippyvolleybal en een megaballenrace. In de avond was het zwembad afgehuurd voor de nodige waterspelen.

Zondag 12.00 betraden allen weer hun fiets richting Eerbeek. Spiker kan ook deed jaar weer tevreden terugkijken op een geslaagd jeugdkamp.

Kampioenen bij jeugd en mini’s

Kampioenen bij jeugd en mini’s

Op de laatste speeldag van het jaar werden er 3 teams kampioen. MB2 dit seizoen kampioen nadat zij n de eerste helft dit op sets net niet werden. N6-2 werd kampioen doordat zij als team goed overspeelden en voor elke bal gingen. En N2-1 werd kampioen, nadat ook zij het hele seizoen heel sterk speelden en bovenaan stonden. N4.1 behaalden uiteindelijk door 2 hele sterke laatste speeldagen even veel punten als de kampioen en werden dit op doelsaldo helaas net niet. Alle kampioensteam werden gehuldigd door het bestuur van Spiker en natuurlijk was er een kampioens-taart!

Groetjes Janet

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO