Speculaasactie 2016

Dit jaar is er weer een recordbedrag opgehaald met de speculaas- en pepernotenactie. Geweldige bijdrage van de mini’s, jeugd en senioren. Iedereen enorm bedankt!! Met de opbrengst kunnen  we volgend jaar weer een leuk minikamp en jeugdkamp organiseren!!
Vanuit de mini’s heeft Dana Tetteroo (N2) het meest verkocht, gevolgd door Marit de Bruin (N5) en Lieke Brinkman (N5). Als team heeft N5 het meest verkocht. Bij de jeugd hebben Myrthe Dogger en Sabine en Yamilla Hendriks verreweg het meest opgehaald en als team MB1! Fantastisch.
Ook hebben alle senioren en recreanten teams bestelling geplaatst met als koploper Heren 1.
De actie verliep soepel en afgelopen week is al het bestelde speculaas ingepakt (zie foto) en uitgedeeld. Lynda, Janet W, Janet S, Alana, Herma en Hetty bedankt voor al jullie hulp!

 

Similar Articles

Top
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO