Ook dit jaar hebben alle leden weer hun best gedaan met het verkopen en kopen van speculaas. De opbrengst was dit jaar weer iets hoger dan vorig jaar. Het geld zal gebruikt worden bij de organisatie van activiteiten voor de jeugd en mini’s, bijvoorbeeld om leuke kampen te organiseren.
Bij de mini’s hebben Dana van Tetteroo, Anouk Hamming en Marit de Bruijn het meest verkocht. Bij de jeugd waren dit Mirthe Dogger, Sabine Hendriks en Roos Stevens.
De bestellingen moesten natuurlijk verwerkt worden en een groep ouders (moeders) hebben gezamenlijk alle speculaas ingepakt, zodat de iedereen zijn bestelling op tijd voor sinterklaas binnen had! Iedereen ontzettend bedankt voor zijn inzet!

 

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO

Share This

Deel dit!

Deel deze post met je vrienden!