Maandag 8 januari zijn de mini’s weer begonnen met volleyballen in het nieuwe jaar. Het nieuwe jaar begint bij Spiker altijd met een gezellig en sportief oliebollentoernooi. De meiden en jongens hebben gezellig met elkaar wedstrijdjes gespeeld op verschillende manieren. Eén van de manieren was dat ze elkaar niet konden zien en dus niet konden weten op welk moment de bal zou komen. Na het trainen kwam Jumbo Heine uit Eerbeek heerlijke warme oliebollen brengen om het nieuwe jaar gezellig met alle mini’s in te luiden. Wij wensen namens Spiker alle leden een sportief 2018!
Met vriendelijke groet,
Irene Beijen
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO

Share This

Deel dit!

Deel deze post met je vrienden!