Ook dit jaar was de pepernoten- en speculaasactie van Volleybalverenging Spiker uit Eerbeek een doorslaand succes. De mini- en jeugdteams hebben heel erg hun best gedaan en veel pepernoten- en speculaas verkocht aan familie en vrienden. Ook de senioren- en recreantenteams hebben goed ingekocht voor Sinterklaas. Dit resulteerde in een mooi bedrag om in het komende jaar weer leuke mini- en jeugdactiviteiten te organiseren.
De best verkopende mini- en jeugdleden kregen een chocolade letter als bedankje. Bij de jeugd waren dit Roos, Lara en Laura en bij de mini’s Dana, Lisan en Anouk. Ook kregen alle mini- en jeugdleden wat lekkers tijdens de training om het behaalde resultaat te vieren!
We willen alle Spiker leden van harte bedanken voor hun bijdrage!!

De Speculaascommissie

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO