Afgelopen zaterdag werden 2 jeugdteams gehuldigd. Meisjes B1 en C2 stonden vol in de schijnwerpers in sporthal de Bhoele.

Het team B2 heerste van dag 1. Zij werden met vlag en wimpel kampioen in hun klasse. Alle wedstrijden werden gewonnen. Voor het team C2 was het andere koek. Zij moesten de laatste wedstrijd van de nummer 1 winnen om kampioen te worden. Met dank aan de vele supporters lukte het uiteindelijk om kampioen te worden. Aan het eind van de middag werden de teams door Voorzitter Bas Schotpoort gehuldigd. Na het nuttigen van een teamschaal en een glaasje fris gingen we met een goed gevoel en een Spikerroos naar huis.

 

 

 

 

 

 

 

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO

Share This

Deel dit!

Deel deze post met je vrienden!