Hallo allemaal, wat fijn dat je dit leest! Een aantal van ons speelde met het liedje van juf Ank in ons hoofd tegen VoCASA dames 3. Een ander had wat last van opgezette ballen (???) en Saskia bekeek de wedstrijd, nog wel in haar wedstrijdshirt, met 2 baby’s in haar buik. Jaja jullie lezen het goed! Saskia is zwanger, en als Sas iets doet dan doet ze het meteen goed :). Het team van VoCASA zag er gedeeltelijk anders uit dan tijdens de uitwedstrijd die we met 3-2 verloren. We speelden een lekker potje en wonnen helaas de 4e set niet, maar we wonnen wel met 3-1. Hierdoor konden we weer 4 heel wenselijke punten bij onze verzameling optellen.

Ook deze wedstrijd konden we weer heel fijn een beroep doen op dames 2. Marlon en Mandy deden vandaag met ons mee. De eerste set, tegen de huidige nummer 4, begon redelijk, maar we keken wel regelmatig tegen een kleine achterstand aan. Door goed spel en veel servicedruk wisten we uiteindelijk op VoCASA uit te lopen. De eerste set wonnen we met 25-20.

We waren natuurlijk erg blij met de winst in de eerste set, maar het smaakte naar meer. Naast dat we de punten goed kunnen gebruiken is winnen natuurlijk veel leuker en we hadden ook wel het gevoel dat het er tegen VoCASA dit keer in zat. In de 2e set  leek alles te kloppen. Onze verdediging stond als een huis, de aanvallers van VoCASA kwamen nauwelijks aan aanvallen toe en ook op onze service scoorden we veel directe punten. De 2e set was behoorlijk overtuigend voor ons, we wonnen met 25-14.

In de 3e set keken we net als in de 1e best wel een tijdje tegen een aantal punten achterstand aan. VoCASA wisselde mooie ballen af met gekke foutjes, hierdoor lukte het ons wel om de achterstand nooit heel groot te laten worden en op 23-23 kon het weer alle kanten op. Op dat moment maakten wij geen fouten en maakten het slim af. Hierdoor wonnen we de 3e set met 25-23 en hadden we sowieso de wedstrijd gewonnen.

We gingen natuurlijk voor 4-0 winst, maar helaas liep dat anders. We begonnen met een 5-1 achterstand en deze achterstand wisten we dit keer niet ver genoeg bij te halen. Vanaf halverwege de set speelden we wel weer een goed spelletje, maar VoCASA deed hetzelfde. Met 25-21 wonnen zij de laatste set en lieten ons toch nog een beetje met een zuur gevoel achter. Natuurlijk zijn we heel blij met de 3-1 winst tegen de nummer 4, maar toch.. nog 1 puntje meer was nog mooier geweest.

Komend carnavalsweekend hebben we wel een wedstrijd. We spelen om 17.00 uur tegen VVH in Harderwijk. De thuiswedstrijd wonnen we met 3-1 en we hopen dit tijdens de uitwedstrijd minimaal te evenaren. Op dit moment staan wij 9e, met een wedstrijd meer gespeeld dan de nummer 10 en 11. VVH is het team op de 11e plaats, dus door te winnen zouden we goede zaken doen.