Hoppetee

Ons bekeravontuur zit er na 1 ronde helaas al weer op. In een wedstrijd die behoorlijk gelijk op ging, maar waarin wij zelf teveel fouten maakten werd met 3-1 verloren. Naast dat wij het zelf niet goed genoeg afmaakten maakte Ormi ook slim (of sneu) gebruik van de nieuwe wisselregel. Deze regel is door de NeVoBo in het leven geroepen om het spelplezier te vergroten. Nou vonden wij er niet veel aan, maar kan me ook niet voorstellen dat de andere middens van Ormi het erg leuk vonden… Anyhow, laten we het vooral bij onszelf houden, want we hebben wel eens beter gespeeld.

Aan de inspeelshirtjes heeft het in ieder geval niet gelegen. Want dankzij de door Arina Stokkink bedrukte shirtjes starten we sinds 2 weken goed gekleed aan de wedstrijd. Saskia zat helaas ziek thuis samen met de flesjes, Tom heeft niet zoveel met de beker (en dat is heel positief uitgedrukt :)) dus met slechts 1 wissel, 1 coach en zonder flesjes begonnen we aan de wedstrijd. We hadden nog wat goed te maken want de oefenwedstrijd aan het begin van het seizoen ging kansloos verloren. De eerste set begonnen we goed, maar Ormi wist nog wel in de buurt te komen. Wij trokken aan het langste eind en wonnen de eerste set met 25-23. De 2e set leken we ook te gaan winnen, maar Ormi trok nog een eindsprintje en pakte deze set met 27-25. We speelden op zich wel prima in deze eerste twee sets dus we hadden nog volledig het geloof dat we de wedstrijd konden gaan winnen. De 3e set ging helaas alleen wat minder, we begonnen meer fouten te maken en doordat de pass niet altijd lekker lag kon er aanvallend ook niet verrassend worden gespeeld. Deze set ging met 25-21 naar Ormi. De 4e set begonnen we goed en stonden al snel met 6-0 voor. Ormi gaf vervolgens weer wat gas bij en doordat helaas een duidelijk touchébal niet werd gezien haalden ze ons weer in. We bleven wel knokken maar het leek soms wel alsof we wat te graag wilden. Hierdoor maakten we zelf weer veel fouten, de pass lag wel prima, maar vooral aanvallend maakten we het niet af. Ormi won ook de 4e set, dit keer met 25-19 en hierdoor wonnen ze de wedstrijd en zijn een rondje verder in de beker.

We baalden als een stekker, want het zou toch wel leuk zijn geweest een keer echt ver te komen in de beker.. maar helaas dit jaar mocht het niet zo zijn.Nu kunnen we ons dus weer volledig richten op de competitie. Hierin spelen we op 3 december onze volgende wedstrijd, thuis om 16.00 uur tegen Rebelle.