Eerste half jaar van het seizoen zit er al weer bijna op! Dit jaar concentreren we ons op het binnenhalen van nieuwe leden. Willen wij over een aantal jaren nog bestaan dan moeten we onze schouders eronder zetten. Begin volgend jaar gaan wij d.m.v. clinics en toernooien de scholen af. Ook proberen we de club verder te ontwikkelen met allerlei korte cursussen via het Lokaal Sportakkoord. Deze probeert mensen te stimuleren aan sporten te gaan. Meer mensen binnenhalen betekend ook dat hiervoor trainers moeten komen en daar moeten we dus ook mee aan de gang.  Ook de sponsering mogen we niet vergeten. Genoeg te doen dus.

Tevens hebben we de verbinding gezocht met een aantal verenigingen waaronder Bruvoc uit Brummen. Hier kijken we of we samen zaken op volleybalgebied kunnen oppakken.

Ik wil een ieder danken voor de hulp in de afgelopen periode en ik hoop dat jullie mij ook willen helpen de club verder uit te bouwen. Wij zijn immers 1 vereniging! Dit geld voor alle leden van de club.

Aankomende donderdag wordt weer een  toernooi georganiseerd zorg dat je erbij bent! (wie oh wie ontvangt de blauwe pluim?)

Nanda van de fysio is op maandag  23 december weer op de club aanwezig. Heb je een fysiek probleem je bent bij haar welkom tussen 19.45 en 20.45. (Bedankt Nanda voor je altijd trouwe komst)

Rest mij een ieder fijne feestdagen te wensen en een goede gezondheid. Tot spoedig ziens!

Vriendelijke groet, Hans Kerseboom

Voorzitter Spiker.

Zie voor onze privacy policy de site: www.spiker.nl

cid:8ba391de-2c2f-4d71-87c7-ed88f9cf897e