We zijn nog steeds maar met 7 fitte speelsters, nouja fit… op de geluiden die de helft van het team produceerde zou menig zeehond jaloers zijn, dus we waren ook dit keer weer blij dat Michelle met ons mee kon. De blessures van Melissa en Mieke zijn hardnekkig dus zij mochten helaas weer naast Hans op de bank plaatsnemen. In de voorbereiding troffen we Ormi al en toen ging het redelijk gelijk op, zij zijn de competitie een stuk beter gestart dan wij en ook tijdens deze wedstrijd waren ze voor ons een maatje te groot. We verloren de wedstrijd met 3-1.

Over de eerste en tweede set kan ik kort zijn. We begonnen met een 2-0 voorsprong en daarmee hield het dan ook wel een beetje op. Ormi speelde ons namelijk volledig weg. Het was niet dat we niet vochten, maar in de eerste 2 sets waren zij zowel qua servicedruk als qua aanvallen en de slimmigheid hierin gewoon beter. De boengboeng waar Hans ons voor had gewaarschuwd (en nee dat is geen Indische rijsttafel) viel mee, maar zorgde wel voor gaten in de blokkering en moeite in de verdediging. Beide sets gingen dik verloren met 25-14 en 25-13.

Nadat je 2 sets zo dik verliest zou je denken dat het lastig is om positief te blijven, maar niks is voor ons minder waar en vol goede moed begonnen we aan de 3e set. We begonnen dit keer met een 3-0 voorsprong, vervolgens stonden we op 7-7 weer gelijk maar daarna pakten wij de leiding. We brachten meer servicedruk waardoor de aanval van Ormi een stuk voorspelbaarder werd. Hierdoor verdedigden wij weer beter wat ook weer een positieve invloed had op onze aanval. We liepen uit naar 18-11, Ormi wist nog wel een klein beetje in de buurt te komen, maar vervolgens bouwden wij de voorsprong weer verder uit. Iemand die alleen de eerste 2 sets heeft gezien zou het waarschijnlijk niet geloven, maar de 3e was met 25-16 voor ons.

Deze goede set gaf ons hoop en enthousiast begonnen we aan de 4e set. We begonnen hetzelfde als in de eerste 2 sets, namelijk met een 2-0 voorsprong. Ook de rest van de 4e set leek helaas op de eerste 2. We kregen de service en aanval van Ormi niet goed genoeg onder controle en op de momenten dat we deze wel onder controle kregen maakten we het aan het net niet altijd goed genoeg af. De 4e set ging met 25-13 verloren en hiermee dus de wedstrijd met 3-1.

Komend weekend hebben we eindelijk een vrij weekend. Dit is voor een aantal kreupelen onder ons wel goed nieuws. Onze volgende wedstrijd is op zaterdag 25 november om 17.30 uur tegen Dynamo in de Bhoele. Dynamo won 6 van de 7 wedstrijden met 4-0, alleen Ormi wist 1 setje van ze af te snoepen. Zou leuk zijn als wij voor een stuntje zouden kunnen zorgen.