Zaterdag speelden we de uitwedstrijd in Beekbergen tegen BSV dames 1. Omdat zowel dames 2 als dames 3 niet hoefden te spelen konden Michelle en Marynthe met ons mee. Met 12 man sterk begonnen we de wedstrijd tegen BSV. Om de koppositie vast te houden en eventueel te verstevigen waren we van plan met 4-0 te winnen, maar BSV speelde sterk en pakte een setje van ons af. Het
werd 3-1 in ons voordeel.

In de eerste set bouwden we dankzij een lange serviceserie een lekkere voorsprong op. Onze pass liep goed, maar aanvallend wisten we het niet altijd af te maken. BSV bleef goed spelen en maakte weinig fouten waardoor we het lastig hadden om de voorsprong af te maken. Aan het eind van de set kwamen ze nog behoorlijk dichtbij, maar wij wonnen de eerste set met 25-23.

Als we in de afgelopen wedstrijden een set verloren, dan was dat bijna altijd de eerste set. Die hadden we deze keer gewonnen, dus lekker doorgaan waar we mee waren begonnen. Helaas liep het niet helemaal zoals gepland in de 2e set. We maakten veel onnodige fouten en BSV wist voornamelijk via het midden een paar mooie ballen te scoren. We liepen de hele set achter de feiten aan en BSV
won deze set terecht met 25-22.

Een 3-1 was zeker nog mogelijk, dus vol goede moed begonnen we aan de derde set. In deze set speelden we sterk. En naast de pass liep ook de aanval als een trein. We wonnen de 3 e set met 25-16.

Het lukte ons niet het goede spel van de 3e set vast te houden in de 4e set. We keken al snel tegen een achterstand van ongeveer 3 punten aan, en het leek er op dat we deze niet meer in gingen halen. Aan het eind van de set kwam Mandy voor Joyce in het veld voor de service, waardoor we met Esther op de diagonaal weer 3 aanvallers aan het net hadden staan. Dit pakte goed uit! We keken
aan het einde van de set nog steeds tegen een aantal punten achterstand aan, maar dankzij een geweldige serviceserie van Esther wonnen we de 4e set toch nog met 25-22.

We waren erg opgelucht dat we de wedstrijd gewonnen hadden met 3-1, want het zag er in de 4e set naar uit dat het een 5-setter zou gaan worden. Helemaal blij waren we toen we zagen dat Alterno dames 6 met 3-2 van Heeten Sportief had gewonnen. We staan hierdoor 3 punten los van de nummer 2.

Aanstaande zaterdag spelen we een hele belangrijke thuiswedstrijd. We spelen namelijk tegen Heeten Sportief, de huidige nummer 2. Wanneer we deze wedstrijd weten te winnen dan komt het kampioenschap erg dichtbij. We kunnen zaterdag dus alle support gebruiken. We spelen om 15.30, graag tot dan!