Afgelopen zaterdag stond voor dames 2 de wedstrijd tegen BSV op het programma. Vooral voor Johan een speciale wedstrijd om terug te keren bij zijn oude club. Maaike was afwezig, dus voor haar volgt de wedstrijd nog tegen haar oude club. In plaats van Maaike was Salo bereidt gevonden om met ons mee te gaan. Waarvoor nogmaals dank!

Helaas werd het deze middag niet wat we er van te voren van hadden verwacht. We begonnen, na de minuut stilte, slap aan de eerste set en keken alweer snel tegen een 7-2 achterstand aan. Zoals al vaker dit seizoen hebben we moeite met het begin van een wedstrijd. Dat bleek ook vandaag het geval. Daarna pakten we het echter erg goed op en vochten ons terug in de set. Het einde van de set was erg spannend. Er werd over en weer gescoord. Helaas trokken we met 26-24 aan het kortste eind.

Het balletje valt de laatste tijd voor ons net verkeerd. Het vervolg van de wedstrijd kende een eentonig beeld. Waar we de eerste set de tegenstander nog onder druk konden houden en zodoende veel makkelijke ballen terug kregen verslapte dit in de 2de set en waren we vrij kansloos in de 3de en 4de set. Met 25-16, 25-9 en 25-11 teruggestuurd worden voelt niet fijn. Er had, zeker gezien de eerste set, echt meer ingezeten. Maar zoals vaker dit seizoen komt het er nog niet uit.

We houden de moed er natuurlijk in. Al zal het noodzaak worden om de puntjes bij elkaar te gaan sprokkelen. We zullen alles uit de kast moeten halen en met elkaar als 1 team in het veld staan om tot een mooi resultaat te komen. Uiteraard gaan we daar voor! Voorlopig staan we nog op een 10de plaats en houden we Hevo en Keizersprong nog onder ons.

Aanstaande zaterdag zullen we het moeten opnemen tegen Dynamo D5. Afgelopen vrijdag heeft Dames 1 hier een ware thriller tegen gespeeld. Dit beloofd nog wat voor onze wedstrijd. In de voorbereiding hebben wij ook tegen dit team gespeeld. Toen waren helaas niet in staat om een setje te pakken hopelijk is dit zaterdag anders. Om 15 uur starten we! Komt dat zien!