Afgelopen zaterdag speelden we in Nunspeet tegen Hellas dames 1. Thuis verloren we met 3-2 dus we vonden dat we wat goed te maken hadden. Helaas kon Jessica door een blessure niet meedoen en ook Chantal was er helaas niet bij. Nadat er 1 auto verdwaalde in een villawijk in Nunspeet, maar hierdoor nog wel de vergeten druiven (en courgette?!?!) kon halen in de Jumbo genoten we in de kantine van een plakje cake en een koude, lauwe en hete thee, ohja en een cola.

De kleedkamers grenzen direct aan de zaal, dus wanneer er een deur open gaat zie je soms net iets teveel, dus naast de druiven, komkommer en een courgette was er ook nog iets met een aubergine.. maar goed.. door met inslaan, wat best lekker ging dus vol vertrouwen startten we aan de wedstrijd.

De eerste twee sets gingen lekker, iedereen kwam aan spelen toe en we wisten mooie ballen te scoren. We wonnen deze sets met 25-20 en 25-16.

In de derde set liep het helaas allemaal net wat minder, er werden teveel foutjes gemaakt waardoor we tegen een behoorlijke achterstand aan keken. We wisten nog wel een eindsprintje in te zetten, we verloren met 25-19, maar waren van plan het goede spel van het eind van de set door te zetten in de 4e en hopelijk laatste set.

We waren niet van plan weeeeeer een 5-setter te spelen tegen Hellas en al helemaal niet zoals in de thuiswedstrijd om een 2-0 voorsprong uit handen te geven. Ook in deze set speelden we weer lekker, we haalden veel van de grond en hadden mooie afwisseling in onze aanvallen. We wonnen met 25-19 en hierdoor de wedstrijd met 3-1.

Zaterdag 26 maart spelen we om 16.30 uur in de Bhoele tegen Hevo dames 1. Zij staan eerste op de ranglijst en uit verloren we met 3-1. We zijn erg benieuwd wat we vandaag tegen ze kunnen gaan neerzetten.