Te gekke avond bij “Crazy Bingo” van Volleybal Vereniging Spiker

Op zaterdag 3 november organiseerde Volleybal Vereniging Spiker een “Crazy Bingo” in Sportcafé De Bhoele te Eerbeek. Iedereen was welkom en het beloofde een “te gekke” avond te worden.

De bingo bestond uit vijf rondes, met iedere ronde een uniek spel waarbij deelnemers met elkaar een uitdaging aangingen. Tijdens deze uitdagingen konden er punten worden verdiend, elk punt stond vervolgens weer gelijk aan een bingonummer. Zo werd er onder andere “waterpong” gespeeld, was de sjoelbak van zolder gehaald, werden deelnemers getest op hun algemene kennis en was opperste concentratie vereist met het reuze Mikado spel. De winnaar van de uitdaging kreeg een prijs en men kon natuurlijk ook prijzen verdienen met de Bingo zelf. En prijzen waren er genoeg!

Dankzij juwelier Weltevreden, De Pelikaan, Vriezekolk wijnhandel, Gall&Gall, Primera Eerbeek, T-style en sportcafé De Bhoele werd de bingo avond gesponsord met mooie prijzen. Op de avond zelf kreeg de organisatie zelfs nog een extra bingoprijs van een gulle gever, namelijk een gloednieuwe Pizzarette. Als een vereniging die wordt geleid door vrijwilligers, is Volleybal Vereniging Spiker daar erg dankbaar voor en willen we onze sponsoren van deze avond dan ook graag bedanken.

Het was leuk om te zien dat zowel Spikerleden als mensen van buitenaf meededen met deze Crazy Bingo. Halverwege de avond kwamen er zelfs nog enkele spelers bij, nadat ze zagen welke prijzen er konden worden verdiend. De opbrengst van deze avond zal worden gebruikt voor activiteiten en materialen binnen de vereniging.