We hebben het geschopt tot de laatste 16 in de beker en we hadden het ook wel tot de laatste 8 kunnen schoppen als we vandaag tegen Alterno dames 4 hadden gespeeld. Nee, we zijn de wedstrijd niet vergeten… en nee, er stond ook niet opeens een andere vereniging voor onze neus… maar Alterno vond het nodig om 2 meiden uit dames 2 mee te laten doen, dus gemiddeld genomen speelden we tegen dames 3 (of zoiets..). Nou werden we zaterdag nog door de scheidsrechter verward met de eredivisie, dus misschien dat Alterno daarom 2 meiden uit de topdivisie mee liet doen.. Maar alle gekheid op een stokje, het is niet verboden, maar wel kinderachtig en ook niet echt sportief. Helemaal aangezien ze vanuit hun eigen team gewoon genoeg speelsters hadden. Nou is het natuurlijk niet zo dat we alleen hier door de wedstrijd met 3-1 hebben verloren, want we speelden zelf ook niet al te best.

De eerste set speelden we trouwens wel tegen het originele dames 4. En dit was (vast niet toevallig) ook de enige set die we wonnen. We speelden prima in deze set, maar we maakten net als de afgelopen 2 wedstrijden zelf wel te veel fouten. Alterno maakte er in de eerste set nog wat meer waardoor het niet heel erg was. De setstanden kan ik helaas niet geven, ik heb ze niet onthouden en ze staan nog niet online, maar voor wie het echt wat uitmaakt.. kijk morgen maar even op de website van de NeVoBo ;-). We wonnen in ieder geval de eerste set tegen dames 4.

De 2e, 3e en 4e set speelden we niet tegen dames 4, maar gemiddeld tegen dames 3, maar eigenlijk tegen dames 2 want die 2 meiden kregen de meeste set-ups. We boden op zich nog wel redelijk weerstand, maar doordat we veel te veel servicefouten maakten konden we niet weglopen bij Alterno. Daarnaast liep de pass ook niet goed vandaag, waardoor het midden nauwelijks aangespeeld kon worden. Wanneer de pass wel goed lag en de bal kon naar midden dan werd er 9 van de 10 keer ook wel gescoord. In de 3e set maakte de scheidsrechter op een dubieus moment nog wel een foutje door een service van Alterno die duidelijk uit was in te geven, maar ook daardoor verlies je uiteindelijk de wedstrijd niet.. het was net als afgelopen zaterdag voornamelijk onze eigen schuld.

Het bekeravontuur zit er dus helaas op, dus we kunnen ons nu weer voor de volle 100% richten op de competitie. We zullen echt beter moeten gaan spelen dan de afgelopen wedstrijden willen we zaterdag in Aalten puntjes kunnen pakken van BOVO. We gaan er in ieder geval weer keihard voor vechten.