Onze laatste uitwedstrijd van het seizoen ging lekker. We speelden in een verder lege hal tegen Vocasa dames 2.

De thuiswedstrijd wonnen we met 4-0, maar Vocasa won vorige week bijna van Pegasus en die week er voor wonnen ze van Rebelle, een tegenstander om rekening mee te houden dus. Onze pass lag super goed deze wedstrijd, waardoor we aanvallend onvoorspelbaar konden spelen en we maakten weinig servicefouten, hierdoor en natuurlijk ook weer door onze vechtlust wonnen we met 4-0.

Helaas konden Simone en Esther nog steeds niet mee doen. Ook Marlon zat, vanwege een heggenschaarincident, deze wedstrijd helaas op de bank. Gelukkig hebben we er dan nog 9 over 🙂 en die waren allemaal fris en fruitig aanwezig. Het veld was al leeg toen we aan kwamen, en na een slome en melige bedoeling in de kleedkamer begonnen we met verdere meligheid tijdens het inspelen. Tijdens de wedstrijd had vooral Jasmijn nog wat last van die meligheid, maar je kunt best giechelend een set-up geven, dus dat was verder prima. Ook giechelden we gezellig mee met de 2e scheids, een lekker ontspannen wedstrijdje dus.

We begonnen de eerste set misschien iets te relaxed want we startten gelijk op en midden in de set keken we tegen een kleine achterstand aan. Door goed te blijven spelen en vooral zelf weinig fouten te maken maakten we dit verschil weer goed. Ook boven de 20 bleef het gelijk op gaan en deden we weinig voor elkaar onder. Op 26-24 vonden wij dat we de set eigenlijk al hadden gewonnen (iets met een super lelijke technische fout…), maar de scheids vond van niet. Gelukkig werd het uiteindelijk nog wel 27-25 voor ons waardoor we dus de eerste set pakten.

In de tweede set ging alles zoals het moest, de pass lag super, verdedigend haalden we veel ballen van de grond, aanvallend lieten we veel afwisseling zien en we serveerden bijna zonder fouten. Hierdoor hadden we al snel een mooi gat geslagen. Door dit gat konden we vrijuit spelen en konden we de sterke service van een aantal speelsters van Vocasa prima incasseren. De 2e set wonnen we met 25-21. De 3e set leek erg op de 2e alleen deze wonnen we met 25-19.

De kers op de (appel)taart zou natuurlijk een 4-0 overwinning zijn en zou daarmee de 6e 4-0 overwinning van dit seizoen worden. In deze set maakten we net iets meer fouten dan in de 2e en 3e set, maar we bleven wel goed spelen en ook had Vocasa deze set een stuk minder servicedruk. Tot 18 punten ging het gelijk op, maar daarna wisten wij door een goede service uit te lopen en de set met 25-21 te winnen en hierdoor ook de wedstrijd met 4-0 whoehoe 🙂

Aanstaande zaterdag spelen we dan al weer onze laatste wedstrijd van dit seizoen. We spelen om 19.00 uur tegen Alterno dames 4. Hiermee is de cirkel rond, want onze eerste wedstrijd van het seizoen was ook tegen Alterno. Deze wedstrijd wisten we te winnen met 3-2. Het zou leuk zijn als we ook de laatste wedstrijd winnend kunnen afsluiten. Niet dat het voor ons nog ergens om gaat, we staan 6e en zullen dat ook blijven en ook voor Alterno zal het nergens meer om gaan (behalve als ze met 4-0 van ons winnen EN Rebelle met 4-0 verliest van Arvevo EN Pegasus niet meer dan 2 punten haalt tegen Gemini EN Dynamo niet meer dan 2 punten haalt tegen Ormi, en oja dan zou het nog op puntensaldo aan gaan komen… uhm dus nee ook voor Alterno gaat het nergens meer om). Dus we kunnen beide lekker vrijuit spelen en gaan er hopelijk nog een mooie afsluiting van het seizoen van maken met een afsluitend topfeest.