Afgelopen maandag was dames 1 er klaar voor om weer te gaan stunten. We speelden thuis tegen Kuipers Flevoll uit Fleringen in onze 3e wedstrijd voor de beker. Dit team speelt promotieklasse en we hoopten dat we net als tegen Zeewolde weer een mooie pot neer konden zetten. Helaas moesten we het doen zonder Saskia, Sharon en Tom, maar Simone, Astrid en Johan waren bereid ons team te komen versterken. Helaas was er van een stunt geen sprake, we speelden niet sterk en moesten in 3 sets de winst aan Kuipers Flevoll laten.

Kuipers Flevoll was met 6 vrouw sterk naar Eerbeek gekomen, maar dit was genoeg om het ons moeilijk te maken. Zij speelden waarschijnlijk ook niet hun beste spel, want ze maakten erg veel servicefouten, aanvallend wisten ze wel hele mooie ballen te scoren. Aan onze kant had de service
ook een stuk beter gekund en onze pass liep ook niet helemaal lekker waardoor de aanvallers niet goed konden worden aangespeeld. Of het nou lag aan de ‘winterstop’ of de extra kilo’s na de kerst.. geen idee maar we waren niet onszelf. De eerste set ging verloren met 25-14 evenals de 3 e set, in de 2e set wisten we nog iets meer tegenstand te bieden maar ook deze ging naar de tegenstander dit keer met 25-21. Dit was de eerste wedstrijd die we dit seizoen hebben verloren en dat was wel even zuur, maar de competitie gaat verder en aanstaande vrijdag spelen we om 19.15 uur in de Alternohal tegen Alterno dames 6 en hopelijk spelen we dan weer ons eigen spelletje.

We willen het publiek weer bedanken voor de aanmoedigingen, erg leuk om weer een volle tribune te zien! Helaas hebben we jullie dit keer niet kunnen trakteren op een mooie wedstrijd.