Nadat we vorige week knap van Alterno wonnen stond deze week de thuiswedstrijd tegen Hevo op het programma. Hevo had de eerste wedstrijd redelijk dik verloren van Voorwaarts en gedurende de wedstrijd werd duidelijk dat ook voor ons winst tegen Hevo er zeker in zat. In de derde set liep het wat minder maar we wonnen wel met 4-0.

De eerste twee sets leken qua spel redelijk op elkaar. We speelden een degelijk spelletje, legden veel druk bij Hevo neer met onze service en wisten aanvallend wat leuke ballen te scoren. Vooral dankzij onze service wisten we al snel een voorsprong op te bouwen die we niet meer uit handen gaven. We wonnen de eerste set met 25-17 en de tweede set met 25-18.

We begonnen de derde set een beetje rommelig. Doordat Hevo behoorlijk wat druk wist te leggen in de service hadden wij wat moeite met het brengen van de pass. Wanneer de pass wel werd gebracht wisten we het aanvallend niet af te maken en al snel stonden we 6-1 achter. Ook na een aantal wissels wisten we niet helemaal te brengen wat we moesten brengen en inmiddels stond Hevo al met 15-7 voor. Maar gelukkig voor ons was daar Jasmijn met een briljante serviceserie waardoor we weer op gelijke hoogte met Hevo kwamen te staan. Hier waren we natuurlijk erg blij mee en dit kwam ook ons spel ten goede. De servicepass liep beter en ook aanvallend gingen we weer scoren. We wonnen de set zelfs nog met 25-21, erg knap nadat we zo ver achter stonden.

In de vierde set wilden we nog even laten zien wat we waard zijn, en uiteraard wilden we ook de 4e set en daarmee ook de 5 punten in Eerbeek houden. Dit lukte goed! We speelden sterk, lieten zowel aanvallend als verdedigend mooie acties zien. Hevo bracht in deze set ook niet veel meer terug en met 25-14 wonnen we de 4e set en hiermee ook de wedstrijd met 4-0.

Volgend weekend hebben we geen wedstrijd. De week er na, op 12 oktober spelen we om 17.00 uur uit in Nijkerk tegen N.V.C.