Onze 2e thuiswedstrijd was tegen Dynamo dames 4, bij Dynamo is het vaak maar de vraag welk team er zal verschijnen, dus we waren benieuwd. Ter voorbereiding hebben we met een groot gedeelte van het team buiten voor de Bhoele gepicknickt omdat de deur nog op slot zat, toch Sharon? Dit moeten we vaker doen, want we wonnen de wedstrijd met 4-0.

Helaas kon Joyce niet meedoen, dus met z’n 10en speelden we de wedstrijd tegen Dynamo. De eerste set begonnen we sterk. Doordat onze service als een trein liep, lukte het Dynamo niet om de pass goed te brengen waardoor ze er ook aanvallend niet doorheen kwamen. Onze eigen servicepass ging prima, waardoor het ons wel lukte om ook met onze aanval te scoren. We wonnen de eerste set met 25-12.

De tweede set gaf een heel ander beeld. Dynamo kreeg meer grip op onze service, maar wij begonnen voornamelijk zelf heel veel onnodige fouten te maken. Dynamo begon op ons uit te lopen en maar heel langzaam lukte het ons om weer aansluiting te vinden. Beide teams hebben een paar setpunten gehad, maar uiteindelijk wonnen wij de set met 28-26.

In de derde set bleef Dynamo sterk serveren, onze servicepass werd iets minder en die van Dynamo was net als in de tweede set een stuk beter dan in de eerste set. Hierdoor lukt het ons niet om een voorsprong op te bouwen. Het bleef de hele set erg spannend, maar we wonnen wel met 25-23.

Heerlijk om weer een wedstrijd te winnen, maar het zou helemaal mooi zijn om ook de 4e set te pakken. Wij gingen weer een stuk beter spelen, maakten minder fouten en legden weer veel druk bij Dynamo met onze service. We bouwden een behoorlijke voorsprong op. Dynamo wist aan het eind dankzij een hele goede service weer een stuk dichterbij te kruipen, wij wisten dit gelukkig op tijd te stoppen en we wonnen de 4e set met 25-21.

Volgende week hebben we een weekend vrij, onze volgende wedstrijd is op vrijdag 1 november om 19.15 uur tegen Alterno dames 5 in Apeldoorn. Alterno dames 5 is de competitie ook goed gestart, het belooft een spannende wedstrijd te worden.

[nggallery id=64]