Hierbij weer een stukje over de laatste 3 wedstrijden van dames 2.

Op 30 november speelden wij de wedstrijd tegen Hooiberg dames 1 in de Bhoele. Hooiberg stond voor aanvang van deze wedstrijd één plaats boven ons op de 3e plek. Een overwinning op dit voor ons onbekende team zou dus mooi zijn.

De eerste set ging lange tijd gelijk op doch aan het eind van de set wisten wij een gaatje te slaan en deze set werd dan ook gewonnen met 25-19.

De tweede set liet Hooiberg zien een goeie tegenstander te zijn en konden zij een kleine voorsprong nemen. Zij konden zelfs uitlopen naar 20-23, echter door vechtlust en een serie goede services wisten wij deze set alsnog naar ons toe te trekken met 25-23.

De derde set bleven wij doorgaan met het goede spel van het einde van de tweede set wat resulteerde in een 25-12 overwinning.

Helaas gaf de vierde set een zelfde beeld als de tweede set met het verschil dat Hooiberg deze set aan het langste eind trok en de set winnend afsloot met 22-25.

Toch een mooi 3-1 overwinning op een concurrent voor de derde plek.

7 december speelden wij de uitwedstrijd bij de hekkensluiter van onze klasse, Dynamo Apeldoorn dames 7.

Ondanks een van onze klant niet al te beste wedstrijd werd een duidelijke 4-0 overwinning behaald, met de set standen 18-25, 18-25, 12-25 en 15-25.

Afgelopen zaterdag speelden wij thuis tegen Primavo dames 2, ook één van de ploegen die laag geklasseerd staan in onze klasse.

Na de wedstrijd tegen Dynamo had het team de opdracht om gewoon lekker te gaan volleyballen en het eigen spel te blijven spelen.

Met veel enthousiasme werd aan de eerste set begonnen. Mede door de nodige serve fouten aan onze kant kon Primavo redelijk mee komen in het begin. Na een korte time-out pakten wij de draad op en wonnen deze set toch nog met een goed verschil, namelijk 25-18.

In de  volgende drie sets kwam Primavo er niet meer aan te pas wat de setstanden 25-8, 25-14 en 25-11 ook duidelijk lieten zien.

Wij willen Ellen en Laura van dames 3 nog bedanken dat zij deze laatste wedstrijd bereid waren om bij ons in te willen vallen.

Al met al een mooi resultaat, 14 punten uit de laatste 3 wedstrijden.

Onze eerstvolgende wedstrijd spelen wij op dinsdag 7 januari 2014 uit tegen Hevo dames 2 in Heino.

Op zaterdag 18 januari spelen wij weer een thuiswedstrijd om 17.30 uur tegen SVS dames 3