Afgelopen dinsdag moest dames 2 de uitwedstrijd spelen tegen Hevo dames 2 in Heino. Dit team bezet de laatste plaats en is vorig jaar samen met dames 3 gepromoveerd naar de 2e klasse.

Na een klein uurtje in de auto te hebben gezeten kwamen wij aan in Heino. De eerste kleedkamer die wij wilden gaan gebruiken bleek bezet te zijn en volgens de aanwezigen konden wij daar niet meer bij. Dus maar een andere kleedkamer gezocht.

Vervolgens moesten wij onze wedstrijd spelen in een aparte zaal van de sporthal die nogal kil aandeed.

Nadat onze tegenstander op de teamfoto was gezet konden wij gaan warm lopen en inspelen. Na het inslaan konden wij in de met publiek overladen zaal (grapje, er zaten wel 3 toeschouwers) aan de wedstrijd beginnen.

Helaas werd het mede door het zwakke spel van de tegenstander nooit een echte wedstrijd. Wel bleven wij ondanks het matige spel van Hevo ons eigen spel spelen en gebeurde dit met veel plezier, zowel in als buiten het veld.

De eerste twee sets speelden wij met Michelle, Ingrid, Marynthe, Myrthe, Jasmijn, Simone en Lineke als libero. Door ons goede en degelijke spel wisten wij deze sets ruim te winnen met respectievelijk 25-11 en 25-10.

De derde en vierde speelden Esther, Tess en Lisette in plaats van Marynthe, Simone en Michelle en bleven wij hetzelfde goede spel spelen met veel servicedruk. Ook deze sets werden weer ruim gewonnen met 25-11 en 25-9.

Ondanks dat de zaal nogal kil aandeed wisten wij er een mooi feestje van te maken, zowel in het veld als daarbuiten.

Met vijf punten in de zak konden wij na een uurtje weer richting Eerbeek reizen. Al met al hebben wij langer in de auto gezeten dan dat wij hebben gespeeld.

Onze volgende wedstrijd spelen wij op zaterdag 18 januari om 17.30 uur tegen SVS dames 3 in de Bhoele in Eerbeek.