Afgelopen zaterdag speelde dames 2 hun thuiswedstrijd tegen SVS dames 2, ofwel de nummer 3 tegen de nummer 4. SVS stond op dat moment 5 punten achter ons dus winst was belangrijk om op de 3e plaats te blijven staan en zicht te houden op de plekken 1 en 2.

De uitwedstrijd aan het begin van het seizoen werd met 3-1 verloren dus wij hadden wat goed te maken.

De eerste set ging de hele set gelijk op, waarbij van beide kanten goed werd gespeeld en vooral hard gewerkt. Gelukkig konden wij bij een 23-23 stand doordrukken en de set winnen afsluiten met 25-23.

De tweede set ging tot aan de 15 gelijk op doch vanaf dat moment ging het bij ons minder door eigen slordig spel en veel serve fouten. Hierdoor kon SVS uitlopen de setwinst pakken met 25-17.

De derde set ging net zoals de eerste set weer gelijk op. Dit was een zeer spannende set waarbij aan het eind de ene keer Spiker setpoint had en volgende keer SVS. Door hard te blijven werken en slim aanvalsspel konden wij deze set uiteindelijk toch winnen met 29-27.

Voor aanvang van de vierde set werd afgesproken dat wij er vol voor zouden gaan om toch de vier punten te pakken. Ook nu ging het weer lange tijd gelijk op maar konden wij aan het einde van de set het verschil maken en deze winnen afsluiten met 25-21.

Beide coaches waren het er over eens dat het een hele mooie, spannende en sportieve wedstrijd was waarbij de gescoorde punten eerlijk werden verdeeld, namelijk 96-96. Dit was heel mooi maar wij pakten 4 punten en SVS maar 1, dus zijn wij verder uitgelopen op SVS.

Aanstaande zaterdag spelen wij om 13.00 uur in Dieren tegen de huidige nummer 2 Auto van Oort/Rebelle dames 2. Wij hopen dan op veel steun van ons trouwe publiek.