Afgelopen zaterdag speelde dames 3 de thuiswedstrijd tegen Heeten Sportief dames 2. De uitwedstrijd in Heeten werd destijds met 3-1 door ons gewonnen waarbij wij de tweede set verloren door slordig spel nadat wij de eerste set dik hadden gewonnen met 25-6. Dit was een nieuwe wedstrijd en wij waren dus gewaarschuwd.

De eerste set werd goed gespeeld maar door te veel opslag fouten kon Heeten goed bij blijven. Tot de 20 ging het gelijk op doch door een goede service serie en goed verdedigend werk wonnen wij deze set met 25-20.
De tweede en derde set kwam Heeten er niet aan te pas mede door onze goede service en gevarieerd aanvalsspel. Deze sets werden dan ook met respectievelijk 25-10 en 25-7 gewonnen.
Wij waren echter gewaarschuwd in de uitwedstrijd en begonnen geconcentreerd aan de vierde set. Mede dankzij goed spel liepen wij wat uit in het begin maar vervolgens begonnen wij slordig te spelen waardoor Heeten weer wat terug kon komen. Bij een stand van 20-15 ging Karin door haar enkel wat wel even schrikken was. Nadat Sharon voor Karin in het veld was gekomen werd door het team een tandje bij geschakeld en de set snel afgemaakt met een 25-15 winst en dus 5 punten. Hopelijk valt het met Karin allemaal mee en kan zij snel weer aansluiten.

Onze concurrent WSV dames 2 heeft een set verloren van Auto van Oort waardoor wij nu met een voorsprong van 9 punten koploper zijn in onze klasse met nog 5 wedstrijden te spelen.

Vrijdag 1 maart spelen wij om 19.15 uur tegen Alterno dames 10 in de Alterno hal in Apeldoorn. Wij jopen dat er veel publiek met ons mee gaat om ons aan te moedigen.