Voor de meeste meisjes de 1e wedstrijd erg spannend ook voor de ouders. We moesten al om 7.55 vertrekken bij de Bhoele, naar Epe. Met veel publiek vertrokken we. Daar aangekomen omgekleed, ons aangemeld even een leuke teamfoto gemaakt in de nieuwe tenue’s en even warm gespeeld.

Om 9.00 uur begon de 1e wedstrijd tegen Dynamo. We gingen goed van start en de 1e set werd gewonnen met 6-1. Helaas verloren we de 2e set met 1-6. Maar de meisjes deden het erg goed voor de 1e x. Ook de wissels ging prima en de meisjes waren erg blij met resultaat en de ouders waren ook trots op hun kind.

Even pauze en om 10 uur moesten we tegen VZK. Deze meisjes waren iets ouder en speelden al langer samen. Zij waren dan ook te sterk maar de meisjes boden goed tegenstand en er waren wat mooie duels.. helaas deze wedstrijd verloren. . Maar wel supergoed gedaan..

Weer even pauze en op naar de laatste wedstrijd wederom tegen team van Dynamo.. weer een spannende wedstrijd waarbij de teams aan elkaar gewaagd zijn.. de 1e set wordt met 2-4 gewonnen. . Helaas wordt de 2e set op laatste moment met 4-3 verloren. .
Al met al was het een goede 1e ochtend en zijn de meisjes erg enthousiast. . En zien er naar uit om de volgende wedstrijden thuis in de Bhoele te spelen met waarschijnlijk nog meer publiek.

Groetjes Hermien de Bruin (coach N3-1)

20150117_085605  20150117_100712