Afgelopen zaterdag was het dan EINDELIJK zo ver, we speelden onze eerste wedstrijd sinds het weer mag. Helaas konden Saskia en Jessica er niet bij zijn. Onze laatste wedstrijd was op 27 november.. we hadden er inmiddels al weer 4 gespeeld kunnen hebben, maar door afzeggende tegenstanders, afzeggende wij zelf en een storm gingen die helaas niet door. We speelden tegen Rebelle dames 2, zij hadden inmiddels al wel wat wedstrijden gespeeld en zaten er net iets lekkerder in dan wij. Wij maakten foutjes die we vorig jaar niet maakten en we moesten nog wat inkomen. De eerste 3 sets verloren we, maar we sloten gelukkig wel lekker af door de laatste set te winnen. Het werd dus 3-1 voor Rebelle.

Wat ik me verder vooral van zaterdag kan herinneren is:

Het is Ferry de roze flamingo

Hij drinkt liever bier dan een baco

We gaan samen alle kroegen af

En loopt ie leeg dan blaas ik hem weer op zo

Maar ook:

En ja ons moeder zeej nog

Doe dat nou nie maar ik dee het toch

Ja ik weet het ze zeej het want wat dacht ik toen

Wat is het soms leuk om iets fout te doen

Onze volgende wedstrijd is aanstaande vrijdag om 21.15 uur in Apeldoorn tegen Alterno dames 4.