Afgelopen woensdag speelde dames 2 de uitwedstrijd tegen GTH Torpedo dames 1 in Hoenderloo. GTH stond boven ons op de ranglijst, dus het zou geen makkelijke wedstrijd worden.

De eerste set werd begonnen met Tess, Lisette, Jasmijn, Ingrid, Esther en Marynthe en uiteraard Lieneke als libero. Vanaf het begin hadden wij zo’n goede servicedruk, waardoor GTH moeite had met het brengen van de pass en dus geen aanval kon brengen. Ondanks dit bleven wij zelf wel goed spelen en wonnen deze set met 25-9. Helaas voor GTH viel in deze set ook nog hun spelverdeelster uit met een enkel blessure.

De tweede set werd begonnen met Simone als spelverdeelster, haar eerste wedstrijd weer na haar operatie. Ook deze set bleven wij zelf goed spelen en kreeg GTH geen kans, mede door onze goede service. Ook onze verdediging stond goed waardoor wij de pass goed bij onze spelverdeelster konden brengen, waarna wij goed gevarieerd konden aanvallen. Ook deze zet werd gewonnen met dezelfde uitslag als de eerste set, 25-9.

In de derde kwamen Myrthe voor Marynthe en Michelle voor Lisette in het veld. Kwa spel veranderde er niets en bleven wij doorgaan zoals in de eerste twee sets. Deze set werd dan ook gewonnen met 25-13.

De vierde set kwam Marynthe er in voor Esther. Er werd direct een gat geslagen die wij niet meer uit handen gaven, maar alleen maar groter maakten. Ook deze laatste set werd ruimschoots met 25-10 gewonnen.

Al met al een goeie teamprestatie, waarbij wij merken dat wij steeds beter op elkaar ingespeeld raken.
De volgende wedstrijd spelen wij op zaterdag 23 november thuis in de Bhoele tegen Alterno dames 9 om 15.30 uur.