Onze derde tegenstander dit seizoen was Heyendaal dames 1. Tegen dit team hadden we het vorig jaar niet heel makkelijk en tijdens de voorbereiding ging het erg gelijk op. Zij zijn wel iets veranderd, maar niet zoveel als wij. Ook dit keer hadden we het moeilijk tegen ze, maar eigenlijk ook vooral met onszelf. Heyendaal stond sterk te verdedigen, maar wij maakten teveel onnodige fouten. De wedstrijd ging verloren met 4-0.

Helaas zijn Melissa en Mieke nog steeds geblesseerd, maar gelukkig kon Ielze uit dames 2 met ons mee zodat we toch nog iets van wisselmogelijkheden hadden. Tijdens de wedstrijd hebben we vooral achter de feiten aangelopen. We keken bijna constant tegen een achterstand staan, en hoe hard we ook knokten.. het lukte ons niet om de achterstand om te zetten in een voorsprong. De eerste 2 sets gingen verloren met 25-18 en 25-22. We blijven, bij een 2-0 achterstand, natuurlijk altijd gaan voor een 5-setter. De 3e set begon gelijk op, maar halverwege de set lukte het allemaal opeens niet meer en verloren we de 3e set dik met 25-14. De halve hartverzakking die veroorzaakt werd door de geluidsinstallatie die even getest werd op standje gehoorbeschadiging had hier geen schuld aan, maar m’n hart is denk ik net een uurtje weer in z’n normale ritme. Ook in de 4e set brachten we niet wat we graag zouden willen brengen. Deze ging verloren met 25-19.

Na de wedstrijd ontving de 1e scheids, die de wedstrijd in z’n eentje mocht fluiten (gelukkig maar want ik had maar 1 stuk chocola gekocht.. whoepsie), nog een kleinigheidje van beide teams in het kader van de week van de scheidsrechter.

De komende week gaan we weer verder slijpen om nog beter op elkaar ingespeeld te raken en hopelijk aanstaande zaterdag, 14 oktober, wat punten te pakken tegen Alterno dames 4. We spelen om 17.30 uur in de Bhoele.