Afgelopen zaterdag speelde heren 1 tegen promovendus Renswouw. Vooraf werden ons de nieuwe setjes kleding aangeboden door Tutorial Opleidingen en Advies en BAS Architectuur en Bouwadvies bv. Zie hiervoor de nieuwe teamfoto en wedstrijdfoto’s. Dank aan onze sponsors!

De wedstrijd gaf een eenzijdig beeld: Renswouw, dat deze week enkele voormalig Eredivisie en Topdivisiespelers aan de selectie bleek toegevoegd te hebben, was gewoon een stuk sterker dan Spiker. Heren 1 speelde 2 sets erg goed en kon aardig bijblijven, wat resulteerde in een prima 1e set en een gewonnen 2e set. Daarna lukte het nog amper om aan te haken. Helaas met een 3/1 verlies tot gevolg.

Het lijkt erop dat Heren 1 nu twee van de sterkste tegenstanders uit de poule heeft gehad. Laten we het in ieder geval maar hopen. Zaterdag verkassen we naar het pittoreske Gaanderen voor de volgende ontmoeting met grote onbekende Volga. Ook zij beschikken over Eredivisie ervaring, dus we zijn erg benieuwd hoe het gaat aflopen.

Voorlopig zijn we niet in Eerbeek te bewonderen, want we spelen 4 uitwedstrijden op rij. Wie weet tot bij een uitwedstrijd en anders tot 23 november, bij onze eerstvolgende thuiswedstrijd. Dan is ook de officiële sponsorpresentatie.

[nggallery id=63]