Hallo leden van Spiker,

Wat goed om te zien dat jullie allemaal op jullie eigen niveau en met het nodige fanatisme elke week weer een fysieke prestatie leveren bij volleybalvereniging Spiker. Zowel jong als oud en op prestatie-en recreantniveau. Dit moedigen wij van harte aan en het is van belang dit zoveel en zolang mogelijk vol te houden.

Helaas blijft niet iedereen blessurevrij en dan is het zaak om snel, maar verantwoord, te herstellen. Op dit vlak hopen wij jullie de aankomende jaren te kunnen ondersteunen. Namens Fysiotherapie Eerbeek en Loenen willen wij ons graag even voorstellen aan de vereniging.
Wij zijn Nanda Wubben (37 jaar) en Rick Dopper (30 jaar), beiden afgestudeerd als sportfysiotherapeut en al meerdere jaren werkzaam in Eerbeek.

Na een prettig gesprek met Hans en Mandy hebben wij met elkaar besloten dat het zinvol is om een inloopspreekuur te organiseren in de sporthal. Tijdens dit uur zal Nanda Wubben of Rick Dopper een uur aanwezig zijn in de sporthal voor jullie. Bij fysieke ongemakken en/of vragen kan je op dat moment bij ons terecht, zonder van tevoren een afspraak te hoeven maken.

Nanda Wubben zal het eerste aanspreekpunt worden en haar zullen jullie dan ook het vaakst zien in de sporthal. De eerste keer zal zij er 29 januari om 19.45 zijn.

Met sportieve groet,

Nanda Wubben en Rick Dopper