Afgelopen zaterdag speelde dames haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Voorwaarts uit Twello.

Ondanks het feit dat wij al kampioen waren wilden wij een goed resultaat neerzetten voor ons trouwe thuispubliek, wat weer massaal was opgekomen.

Helaas kon Jan ons niet coachen omdat hij de wedstrijd van dames 1 moest fluiten tegen Dynamo die tegelijk met onze wedstrijd werd gespeeld en waarin dames 1 kampioen kon worden. In Robert en Rick had Jan twee goede vervangers gevonden die wij dan ook willen bedanken voor het overnemen van het coachen.

De eerste set moesten wij denken wij nog wennen aan het coachen en deze set ging dan ook verloren.

Nadat dames 1 de eerste set had gewonnen en zij dus ook kampioen waren geworden werden aan de achterzijde van de speelvelden twee grote spandoeken opgehangen van zowel dames 1 als dames 3 met daarop de teamfoto’s en van alle speelsters en coach foto’s. Iedereen was zeer verrast door dit leuke gebaar en wij willen de vriend van Sharon van dames 1, Michael en Jan, maar ook alle ouders hiervoor bedanken.

Dit gaf ons vleugels want zowel de tweede, derde en vierde werden door ons gewonnen waardoor wij al onze thuiswedstrijden dit seizoen winnend hebben afgesloten.

Wij willen alle ouders en supporters bedanken voor alle support dit seizoen en gaan volgend seizoen in de 2e klasse proberen dit te evenaren.

Dit seizoen sluiten wij zaterdag 13 april af met de uitwedstrijd tegen SV Dynamo dames 11 in het Omnisport in Apeldoorn.

20130409-222013.jpg