Meisjes A2 blijven na wedstrijd tegen Tweestroom op koers voor kampioenschap

Team meisjes A2 speelde afgelopen zaterdag de 6e competitiewedstrijd. De wekker moest worden gezet, want verzamelen was al om 9.00 uur bij de Bhoele. Veel slaperige gezichten in de auto. Gelukkig kwam daar snel verandering in bij het inspelen in sporthal Walburgen in Gendt waar tegenstander meisjes A van volleybalclub Tweestroom ons al stond op te wachten.

We begonnen meteen goed in de wedstrijd en de eerste twee sets werd binnengehaald met resp. 25- 19  en  25-18  In de 3e set verslapten we even wat en dit werd meteen door de tegenstander afgestraft (21-25).  Na wat oppeppende woorden van onze geweldige coach Theo gingen we er weer voor in de vierde en beslissende set. En bingo, netjes binnengesleept met 25-16, einduitslag 3-1. Weer 4 puntjes erbij!

Nu weer een paar weekjes flink trainen en uitkijken naar de volgende wedstrijd. Deze wedstrijd is op zaterdag 3 december om 14.00 uur in Didam tegen SV Loil meisjes A1. Deze tegenstander staat op de 2e plaats op de ranglijst en is onze directe concurrent voor het kampioenschap. Bij winst zijn we kampioen, dus we hopen op veel aanmoediging vanaf de tribune !!