Afgelopen zaterdag moesten we de uitwedstrijd tegen Rebelle uit Dieren. De thuiswedstrijd verloren we met 1-3, dus tijd voor revanche.

Rebelle C1 is een goede tegenstander, dat ondervonden we tijdens het eerste duel in Eerbeek. Nu dus de uitwedstrijd en in een periode van blessureleed. Eline (voet), Alana (knie), Chiara (operatie), Manon (kiespijn) en Bowi (keelontsteking). Gelukkig hadden we nog 6 spelers beschikbaar en aangevuld met Merel, Yamila en Nicole konden we aan de wedstrijd beginnen.

Het was een spannende pot, we speelden erg goed. Dat moest ook, want Rebelle zette ons, vooral bij hun opslag, goed onder druk. Het motto was in drieën spelen en aanvallen. Dit ging erg goed. Na 3 lange spannende sets stonden we met 0-3. Setstanden; 22-25, 21-25 en 22-25.
Aan het begin van de 4e set sloeg de vermoeidheid toe, maar we kwamen weer goed in ons spel halverwege. Zo goed zelfs dat we op een mooie voorsprong kwamen. Deze voorsprong hielden we niet vast. Rebelle scoorde veel punten rechtstreeks vanaf de opslag en ze wonnen de set met 25-23.
Met een tevreden gevoel gingen we terug naar Eerbeek. 3-1 winnen van Rebelle, dat is een hele knappe teamprestatie.
Wij bedanken Nicole, Merel en Yamila voor hun invalbeurten en ondersteuning langs het veld. Super meiden

Het wordt nog een spannende slot van deze competitie. Wie wordt kampioen in de 1e klasse? Op 21 december spelen wij onze laatste uitwedstrijd tegen NVC uit Nijkerk, aanvang 9.00 uur! Meisjes C1 hoopt op veel supporters.