Afgelopen zaterdag stond de 3e wedstrijd op het programma. De tegenstander was VVH C1 uit Harderwijk. Spiker begon wat onwennig, maar doorzettingsvermogen en goed volleybal bracht een 3-1 overwinning.

Meisjes C1 speelde haar 3e wedstrijd, ditmaal stond VVH op het programma. Een pittige tegenstander, in een warme zaal en veel thuispubliek. We begonnen enigszins aarzelend aan de wedstrijd. Wel goed spelen, maar dat was tegen deze zeer gemotiveerde tegenstander niet voldoende. De 1e set werd verloren met 25-16.

Tijdens de 2e set ging het al wat beter, maar deze goede tegenstander speelde ook goed. Gelukkig kregen wij op een 21-23 achterstand de opslag en dankzij geweldig goede opslagen van Chiara wonnen wij met 25-23. Het team zat nu goed in de wedstrijd en dat was ook heel erg nodig. De 3e set verliep weer wat beter en vol vertrouwen stonden we een goede partij te spelen. Ook deze set werd gewonnen nu met 25-21.

Direct aan het begin van de 4e set kwam Lieke ten val en dit bracht ons even van slag. VVH liep behoorlijk uit en voor dat wij het in de gaten hadden stonden we met 15-10 achter. Na een korte time-out even de knop omzetten en proberen het goede spel weer op te pakken. Dit lukte! We scoorde punt na punt en de tegenstander had niets meer in te brengen. We wonnen de set met 25-17. Wat een doorzettingsvermogen en goed volleybal van het gehele team.

Onze volgende wedstrijd is thuis op 12 oktober om 13.00 uur.