Op zaterdag 11 januari stond alweer de eerste wedstrijd op het programma. Meisjes C1 werd op 21 december kampioen in de 1e klasse, dus nu mogen ze acteren in de Hoofdklasse. Tegenstander was SSS uit Barneveld. Spiker won met 3-2, super gespeeld, met een trotse coach!

Nauwelijks bekomen van het kampioenschap eind december, alle oliebollen, vuurwerk, appjes en dus nu alweer aan de bak in de Hoofdklasse. De eerste tegenstander was SSS uit Barneveld.

Voor het eerst speelden we systeem 4-2. Alana, Lieke en Chiara als spelverdelers. Eline en Manon op midden en Danielle, Danique en Bowi op buiten. De 1e set ging erg goed. We stonden lang op voorsprong, gaven de set bijna uit handen, maar wonnen met 26-24. De 2e set verliep wat moeizamer, maar aan het eind van de set wisten we de achterstand goed te maken en ook deze set werd gewonnen met 27-25. De 3e set verliep niet goed aan onze kant, was de koek op? We verloren deze set met 25-13. Tijdens de 4e set konden we ons spel weer goed oppakken, maar niet in winst omzetten, we verloren met 25-22. Nu nog een 5e set spelen. Deze set verliep geweldig, wat een veerkracht zit er in dit team. We vochten voor elke bal en SSS had het nakijken. We wonnen met 15-8 en daarmee de wedstrijd met 3-2.

Een geweldige prestatie volgens de trotse coach, de eerste wedstrijd in de Hoofdklasse winnend afsluiten.