Op zaterdag 29 maart stond de wedstrijd tegen Trivos op het programma. Een goede tegenstander uit Wijchen dus we moesten vol aan bak. Na een slordige 1e set begon het te draaien en bij het laatste fluitsignaal stond het 3-1 op het wedstrijdformulier.

We naderen alweer het eind van deze competitie, de tijd vliegt. Meisjes C1 heeft nu 8 wedstrijden gespeeld in de hoofdklasse en hiervan hebben ze er 4 gewonnen.
Afgelopen zaterdag was Trivos uit Wijchen onze tegenstander. Een goede ploeg die het ook dit jaar prima doet in de hoofdklasse. Een aantal speelsters hebben de halve finales open club gespeeld. De 1e set was wat rommelig en slordig aan onze kant. We kwamen niet goed in ons spel en al snel kwamen we op een grote achterstand. Dankzij een paar goede opslagen konden we nog net de 15 punten halen, maar dar bleef het dan ook bij dus setwinst voor Trivos.
Vanaf de 2e set ging het al een heel stuk beter. Verdedigen ging goed, set up prima en er werd goed aangevallen. Aan het eind gaven we bijna de set weg, maar met hard werken haalden we toch de set binnen met de stand van 27-25. Bij de 3e set bleven we heel goed volleyballen, met prima bovenhandse opslagen, goede aanvallen afgewisseld door heerlijke prikballen. We waren de bovenliggende partij en de set werd met 25-18 gewonnen. De 4e set werd een erg spannende set. Het ging lange tijd gelijk op, er waren time-outs nodig om de koppies wat te laten afkoelen, om vervolgens weer vol aan de bak te gaan. Tegen het eind kwamen we op een voorsprong, maar toen kwam bij een stand van 24-22 de tegenstander aan opslag. Ze scoorden al snel een punt, 24-23. Nogmaals een opslag … in het net! Yes de 4e set winnend afgesloten met 25-23. Het laatste fluitsignaal van de goed leidende Michelle te Kamp en 3-1 op het wedstrijdformulier. Dit was tot nu toe de beste wedstrijd van het seizoen. Super!
Volgende week een uitwedstrijd tegen Dynamo en tot slot op 12 april de thuiswedstrijd tegen Alterno.