Spiker minis N6-1 en N6-2

Op woensdag 4 en donderdag 5 januari deden N3-1, N4-1, N5-1 en N6-1 en N6-2 mee aan het minitoernooi bij Alterno in Apeldoorn. Op woensdag begonnen N5 en N6. N5-1 deed het goed en door een goed aanmoediging van N6-1 werden zij uiteindelijk 3e via kruisfinales.

N6-1 en N6-2 speelden in 2 aparte poules, in totaal deden 9 teams mee. Beide teams eindigden uiteindelijk op de tweede plaats (zonder een wedstrijd te verliezen) en moesten daardoor tegen elkaar spelen voor de derde en vierde plek. Ontzettend spannend voor de spelers, coaches, tellers en (eigen) scheidsrechter, na een spannende wedstrijd won N6-2.

Op donderdag speelde N3 en N4. N3-1 speelde voor het eerst op niveau 3 en dat ging al heel goed. Ook hebben zij om de beurt meegespeeld met een ander team omdat dat team te weinig spelers had. Zij eindigden op een mooie 2e plaats!

N4-1 speelde ook een goed toernooi. Zij sloten af met een spannende finalewedstrijd en moesten 3 sets spelen om de winnaar te bepalen. Zij werden uiteindelijke zesde.

Al met al een leuk vriendschappelijk toernooi en een goede oefening voor de start van de 2e helft van het seizoen.