Nadat we zaterdag na een hele zware en spannende wedstrijd gewonnen hadden van Avior stond gisteren Rosstars dames 1 op het programma. We verloren vrij kansloos met 3-0, want alles wat zaterdag net wel lukte lukte gisteren net niet. Waar dat aan lag? Misschien wel aan dat we nog kapot waren van zaterdag, misschien omdat het een takke eind rijden is, misschien omdat het een doordeweekse dag was, misschien omdat we wat weinig ruimte om het veld heen hadden… waar het in ieder geval niet aan heeft gelegen was het publiek! Rosstars wist dat we met veel zouden komen en had daarom al extra stoelen om het veld neer gezet, de hal waarin ze spelen heeft namelijk geen tribune.. dus tja dan moet je wat. Als het aan het aantal man publiek had gelegen dan hadden wij sowieso gewonnen! Naast een volle bus kwamen er ook nog redelijk wat supporters met eigen vervoer, echt heerlijk om weer zo’n volle tribune met Eerbeeks publiek bij de wedstrijd te hebben. Allemaal echt super bedankt voor jullie support, niet alleen gisteren maar het hele seizoen! Dit heeft ons zeker geholpen om zo ver te komen.

Over de wedstrijd zelf kan ik vrij kort zijn. We begonnen alle 3 de sets wel redelijk goed, maar Rosstars speelde veel constanter dan dat wij deden. De ballen van Rosstars vlogen ons om de oren en wij hadden moeite met het ontwijken van hun blok. Het was niet dat we er niet voor vochten, want dat deden we zeker.. maar het ging gewoon allemaal net niet. Tom maakte ons in de 2e set nog duidelijk dat we niet aan het beachvolleyballen waren in Beekbergen, hierdoor was Johan lichtelijk beledigd.. want don’t f*ck with Beekbergen! De scheidsrechter wilde ook laten weten dat hij houdt van mierenneuken en keurde een wissel af omdat Mandy het jasje nog in haar hand had.. fijn van die scheidsrechters die echt snappen wat belangrijk is. Bovenhandse techniek affluiten is inderdaad een stuk minder belangrijk. Maar hoe dan ook.. daar lag het allemaal niet aan. We verloren met 3-0 met de setstanden 25-15, 25-20 en 25-15. Het maakt hierdoor voor ons niet meer uit wat de uitslag tussen Avior en Rosstars zal zijn, promotie zit er voor ons niet meer in. Dus we spelen komend seizoen weer lekker in de 3e divisie, iets waar we stiekem.. achteraf gezien… misschien nog best wel blij mee zijn. De sfeer in de bus op de terugweg was in ieder geval prima ?.

Na de wedstrijd kregen we allemaal van het bestuur nog een bloemetje voor de unieke prestatie die we hebben geleverd dit seizoen. Het was in de clubgeschiedenis nog geen damesteam gelukt een plek te claimen voor PD richting 2e divisie. Na de bloemetjes van het bestuur was het tijd voor afscheidscadeautjes voor Tom en Johan, na 4 en 5 zeer succesvolle seizoenen stoppen ze er helaas mee. Ook namen we afscheid van een aantal speelsters. Jasmijn zal volgend seizoen bij WSV dames 1 in Warnsveld spelen, Ilse zal afhankelijk van waar ze zal komen te werken een club zoeken, Joyce kan helaas vanwege werkverplichtingen komend seizoen niet meer mee doen (maar we blijven hopen) en Marlon is met zwangerschapsverlof maar zien we hopelijk komend seizoen snel weer terug.

Het seizoen is voorbij, maar we kijken natuurlijk ook alvast uit naar komend seizoen. De volgende weken zullen we al gaan trainen onder leiding van onze nieuwe trainer/coach Hans Wehrmeijer. Er zijn gelukkig nog wel een aantal meiden over van dit jaar en het team zal compleet worden gemaakt met speelsters uit dames 2 en misschien nog met speelsters van buiten de vereniging. Mocht je nog iemand weten die volgend seizoen met ons mee wil doen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nogmaals heel erg bedankt allemaal en graag tot volgend seizoen!

? ? ? ?Spiker dames 1 ? ? ?