Op  vrijdag 27 december werd wederom het oudjaars mixtoernooi gehouden in de Bhoele.

Om 18.00 uur werd er gestart met 6 teams uit de C en B jeugd , aangevuld met enkele speelsters en spelers van heren 1 en 2 en dames 1 en 2. Na vier speelronden werd er een pauze ingelast waarbij de aanwezigen lekker konden smikkelen van heerlijke oliebollen.

Om 20.00 uur werden de laatste wedstrijden gespeeld waarna de velden werden omgebouwd voor het toernooi voor de senioren.
Door de grote opgave konden wij met 8 teams gaan beginnen om 20.30 uur met de eerste wedstrijden. Er werd fanatiek gespeeld waarbij toch vooral de gezelligheid voorop stond.

Tijdens de pauze werd door onze voorzitter Bas Schotpoort bekend gemaakt welke leden dit jaar de PLUIM van Spiker in ontvangst mochten nemen.

Na een woordje van Bas werd de eerste PLUIM uitgereikt aan Robert Schotpoort voor zijn brede inzet, zowel in de TC als het bestuur. Robert zo gaf Bas aan staat altijd klaar binnen onze vereniging op allerlei gebied.

De tweede PLUIM was voor Jeroen Bielleman, die net als Robert ook heel erg druk is als voorzitter van de TC en dan met name bij aanvang van het nieuwe seizoen als de nieuwe teams bekend gemaakt worden.

Bas vertelde dat wij als vereniging niet zonder de inzet van dit soort vrijwilligers kunnen en dat zowel Robert als Jeroen deze pluim echt verdienden.

Ook refereerde Bas nog aan het aanstaande jubileumjaar van onze vereniging waarvan dit mixtoernooi de start was. Er staan komend jaar diverse aktiviteiten op het programma zoals op de flyers in de Bhoele is te lezen. Onder andere wordt er van de teams verwacht dat zij een leuk item maken wat met onze vereniging te maken heeft. Volgens Bas was heren 1 al druk bezig en zouden zij de prijs wel gaan winnen. Voor de andere teams dus een mooi uitdaging.

Na het eten van de nodige oliebollen werd vervolgens het mix toernooi weer hervat en werden de laatste wedstrijden om 23.00 uur gespeeld.

Uiteraard was er aan het einde een winnaar, echter veel belangrijker was de gezellige sfeer waar in werd gespeeld.