Afgelopen donderdag 27 december is door de activiteiten commissie weer het afsluitende oudjaars mix toernooi georganiseerd. Van 17.00 uur tot 19.00 uur werd dit gehouden voor de A, B en C jeugd. De deelname van de jeugd was weer heel goed, zodat wij 5 teams konden maken. Deze teams werden aangevuld met spelers en speelsters van heren 1 en 2 en dames 1 en 2. Er werd fel gestreden om de punten met zeer goed en leuk volleybal. Tijdens een kleine pauze kon men genieten van heerlijke oliebollen. Uiteindelijk werd team 4 de winnaar en zij kregen allemaal wat te drinken.

Om 21.00 uur werd begonnen met het mix toernooi voor de senioren, waarbij ook enkele meiden van de A en B jeugd mee deden. Dankzij de grote opkomst konden wij 8 teams samen stellen die allemaal een wedstrijd van 10 minuten tegen elkaar speelden.
Tijdens een korte pauze na de vijfde speelronde nam onze voorzitter Bas Schotpoort de microfoon ter hand om de jaarlijkse PLUIM uit te reiken aan leden die zich buitengewoon verdienstelijk maken voor onze vereniging.
Dit jaar werden er twee pluimen uitgereikt aan respectievelijk Mandy van der Linden en Erik Zweers. Beiden van harte gefeliciteerd met deze pluim die jullie echt verdienen.
Na de pauze en het eten van lekkere oliebollen werden de laatste speelronden gespeeld waarbij team 5 als uiteindelijke winnaar uit de bus kwam.
Echter zoals altijd gaat het op deze avond niet om het winnen maar om het gezellig samen spelen wat ook dit jaar zeker weer het geval was.

Rest ons nog om een ieder een fijne jaarwisseling te wensen en veel goeds voor 2013.

De activiteiten commissie