Plus 5 was zo’n beetje de gevoelstemperatuur in de Bhoele afgelopen zaterdag en ook het aantal punten dat we konden bijschrijven aan ons totaal aantal behaalde punten dit seizoen. We startten wat stroef maar wonnen de wedstrijd tegen HSC dames 1 wel met 4-0. Het advies van de overheid om goed te ventileren werd door de gemeente iets te serieus genomen, want we konden door het plafond naar de bomen buiten kijken.. gelukkig regende het niet en hadden we onze warme kleren meegenomen voor aan de kant waardoor het nog enigszins uit te houden was. Het duurde wel even voor de wisselspelers weer ontdooid waren, maar we hebben wel weer mooi 5 puntjes te pakken.
 
Zoals gezegd begonnen we de eerste set niet heel goed. We wilden misschien net iets te graag en maakten teveel onnodige fouten. Na een time-out waarin nog even een keer werd uitgelegd dat ballen over het net en tussen de lijnen horen gingen we weer verder. Dat hielp al wel iets, maar HSC maakte het soms ook niet al te makkelijk. We wonnen de eerste set uiteindelijk wel met 25-22.
 
In de tweede en de derde set wisten we de ballen al een stuk beter binnen de lijnen te krijgen en ook serverend waren we lekker bezig. Zelfs een bijzondere wissel in de derde set bracht ons niet van ons stuk. We wonnen de 2e set met 25-17 en de 3e met 25-18.
 
We wisten dat een 4-0 overwinning er in zou zitten, maar dat moet je dan nog maar wel even doen. We begonnen goed en bouwden al snel een voorsprong op. Door goed te serveren en scherp te zijn aan het net is deze voorsprong geen moment in gevaar geweest. We wonnen de 4e set met 25-11 en hiermee de wedstrijd met 4-0. 
 
Onze volgende wedstrijd spelen we aanstaande zaterdag om 18.30 uur in de Scheg in Deventer tegen Avior dames 3.