Net als de wedstrijd kwam dit stukje wat laat op gang en was/is het geen hoogtepuntje. De uitwedstrijd tegen Rebelle verloren we met 3-2 en we hoopten de thuiswedstrijd te gaan winnen. Op papier hadden we deze wedstrijd eigenlijk ook moeten winnen, het team van Rebelle was namelijk niet helemaal compleet. Maar goed.. volleybal speel je niet op papier, dus we moesten aan de bak. De uitslag was helaas gelijk aan de uitslag tijdens de uitwedstrijd, dus de revanche hebben we niet kunnen nemen.

De eerste twee sets waren teleurstellend. We speelden niet ons eigen spelletje en maakten ook niet goed genoeg gebruik van de kansen die Rebelle ons gaf. De eerste set gingen met 25-19 en 25-17 verloren.

Totaal onnodig, maar goed.. we stonden toch 2-0 achter. We wilden graag winnen en tijdens de 3e en 4e set kwam dat er wel wat beter uit. We scoorden meer met onze service en ook aanvallend lieten we mooie dingen zien. Beide sets wonnen we met 25-22.

De vijfde set was tekenend voor de hele wedstrijd. We wisselden goeie momenten af met mindere momenten. We wisten helaas ook 2 matchpoints niet te verzilveren, het ene na het andere matchpoint vloog je om de oren, maar helaas was het Rebelle die op 20-19 het winnende punt wisten te maken en de set met 21-19 te winnen.

We waren erg teleurgesteld, vooral in onszelf, maar wat geweest is is geweest en we gaan na een week lekker te hebben getraind morgen vol goede moed naar Nunspeet om te spelen tegen Hellas dames 1. Zij werden vorig jaar kampioen in de 1e klasse en staan nu met 1 wedstrijd minder, net als wij, ook op 22 punten. We hebben er weer zin in! We spelen om 15.00 uur.